Skip to the main content

Ticketverkoop Dameskorfbal Zaalfinale gestart

Dameskorfbal Evenementen

De spanning in de Topklasse van het dameskorfbal stijgt en ook bij de A-jeugd blijft het spannend wie, na de kruisfinales, de finaleplekken weten te bemachtigen. Op zaterdag 8 april nemen de winnaars van de kruisfinales het tegen elkaar op tijdens de Dameskorfbal Zaalfinale in de Maaspoort in Den Bosch. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar! 

Het programma op deze dag is als volgt: 

15.15 uur – 17.00 uur: Clinics C- en B-jeugd en Meet & Greet (Talent) Team NL

De C- en B-team(s) van de verschillende korfbalverenigingen maken kans op een leerzame clinic en een Meet & Greet met spelers van (Talent) TeamNL Korfbal. Aanmelden voor deze gave activiteit met korfbalinternationals kan via dit formulier. Wees er snel bij want vol = vol! Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze clinic. Echter, iedere deelnemer heeft wel een geldig kaartje nodig voor de Dameskorfbal Zaalfinale 2023.

17.00 uur: Dameskorfbal A-jeugd finale

In deze finalewedstrijd nemen de twee beste ploegen uit de A-jeugd Hoofdklasse het tegen elkaar op. Welke teams dit zijn, moeten de kruisfinales op zaterdag 1 april nog uitwijzen. 

18.25 uur: Kampioenenpresentatie

Elk kampioensteam uit de C- en B-jeugd kan extra aandacht krijgen op deze finaledag. Tussen de twee wedstrijden door organiseren we namelijk een kampioenenpresentatie, waarin leuke foto’s en filmpjes getoond worden van C- en B-teams die dit seizoen kampioen geworden zijn. Het insturen van een foto of filmpje kan tot en met 5 april naar finale@knkv.nl. Onder de inzendingen verloten we een een aantal korfbalballen van het merk Erima.

19.00 uur: Dameskorfbal Zaalfinale

De dag wordt afgesloten met dé grote finale, waarin de twee beste dameskorfbalteams van Nederland uitmaken wie er met de titel Nederlands Kampioen Dameskorfbal 2023 vandoor gaat. 

Wil jij de titelkandidaten in actie zien? Bestel dan snel je tickets via deze link.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

WK Beachkorfbal, dag 2
Beachkorfbal
WK Beachkorfbal, dag 2
Het Nederlands Beachkorfbalteam heeft de finale van het WK Beachkorfbal in Thailand bereikt. Na de zeperd van gisteren tegen Taiwan (5-6 verlies) herpakte de ploeg van bondscoach Roelof Koopmans zich vandaag goed. Oranje eindigde tweede in de poule en versloeg daarna in de kwartfinale België en in de halve finale Tsjechië. Morgen wacht in de […]
Lees meer
WK Beachkorfbal, dag 1
Beachkorfbal
WK Beachkorfbal, dag 1
Het Nederlands Beachkorfbalteam heeft de eerste WK-dag in het Thaise Pattaya achter de rug. De ploeg van bondscoach Roelof Koopmans won de eerste twee wedstrijden, maar ging in de laatste wedstrijd  van de dag onderuit tegen Taiwan. Daarmee staat Oranje gedeeld tweede in de poule. In de eerste wedstrijd van de dag mochten de Nederlandse […]
Lees meer
Volg het WK Beachkorfbal
Beachkorfbal
Volg het WK Beachkorfbal
Van 26 tot en met 28 april vindt in Pattaya, Thailand het WK Beachkorfbal plaats. Het Nederlands Beachkorfbalteam is al sinds begin deze week daar om zich voor te bereiden op het toernooi. De ploeg van bondscoach Roelof Koopmans hoopt zich via dit toernooi te plaatsen voor de World Games, die in 2025 worden gehouden […]
Lees meer

Topartikelen

Beachkorfbal
Volg het WK Beachkorfbal
TeamNL Korfbal
Wijzigingen selectie TeamNL Korfbal