Skip to the main content

Terugblik op succesvolle Tour de Camping

Evenementen

Van 24 juli tot en met 3 augustus was de Tour de Camping! Onder leiding van Barry Schep werden er door het hele land korfbalclinics gegeven op RCN Vakantieparken. Ondanks dat de weersvoorspellingen niet al te best waren, konden de clinics bijna overal doorgaan. We kijken dan ook terug op weer een enorm geslaagde zomereditie met veel deelnemers, sportplezier en lachende gezichten. 

De Tour de Camping is inmiddels een traditie geworden voor het KNKV en RCN Vakantieparken. Dit was alweer de zesde editie. Barry: “Ik ben blij dat we in deze twee natte weken de kinderen op de RCN-parken toch een heel toffe ochtend hebben kunnen bezorgen. En niet alleen de deelnemers hebben zichtbaar genoten, ook voor ons is de Tour de Camping ieder jaar weer een feestje!”

Ook bij RCN Vakantieparken zijn ze blij met de korfbalclinics. “Tour de Camping is een prachtige aanvulling op het aanbod op onze vakantieparken. De clinics worden altijd goed georganiseerd en zorgen ervoor dat kinderen, in de buitenlucht, op een leuke manier kennis kunnen maken met korfbal. We zijn erg blij met de samenwerking, vooral omdat je ziet hoeveel plezier de kinderen eraan beleven!”

   

Gerelateerde artikelen

Korfbal Leagueverkiezingen 2023/2024
Korfbal League Topkorfbal
Korfbal Leagueverkiezingen 2023/2024
Traditiegetrouw worden aan het einde van het seizoen de Korfbal Leagueverkiezingen gehouden. In zes categorieën worden de prijzen verdeeld, per categorie zijn er drie genomineerden. De nominaties zijn nu bekend! Beste speelster: Nienke Hintzbergen (PKC/Vertom) Daniëlle Boadi (DVO/Transus) Brett Zuijdwegt (PKC/Vertom) Beste speler: Richard Kunst (PKC/Vertom) Daan Preuninger (Fortuna) Jelmer Jonker (PKC/Vertom) Beste speelster U21: […]
Lees meer
Dameskorfbal Topklasse '23-'24, ronde 7
Dameskorfbal
Dameskorfbal Topklasse '23-'24, ronde 7
Op Bevrijdingsdag stond voor de Dameskorfbal Topklasse gewoon de zevende speelronde op het programma. Met veel spannende wedstrijden! Bij maar liefst vier van de zes wedstrijden was er een eindstand van slechts één goal verschil. Topklasse A Spes/VIOS – Be Quick Spes/VIOS verloor in de zaal nog tweemaal van Be Quick in de play-offs, dus […]
Lees meer
Ereklasse '23/'24 - voorjaar #2
Ereklasse
Ereklasse '23/'24 - voorjaar #2
Na een korfbalvrij weekend rondom Koningsdag werd er afgelopen weekend weer een speelronde in de Ereklasse afgewerkt. Een paar dagen eerder speelden zaalfinalisten PKC en DVO al een doordeweekse wedstrijd.
Lees meer

Topartikelen

Beachkorfbal
Volg het WK Beachkorfbal
TeamNL Korfbal
Wijzigingen selectie TeamNL Korfbal