Push Sports - Lancering nieuwe lijn sportbraces!

Onlangs werd Push Sports, een compleet nieuwe lijn van acht sportbraces, op feestelijke wijze gelanceerd op de KNVB CAMPUS in Zeist. Het KNKV en Nea International bv (fabrikant Push Sports) werken al sinds 2007 samen op het gebied van sportblessurepreventie. Sinds die tijd is Nea trotse supplier van het KNKV op het gebied van braces.

Push Sports: voor sporters, door specialisten
Met de nieuwste inzichten op het gebied van materialen en productietechnieken introduceert Push Sports een nieuwe generatie sportbraces. De Push Sports lijn, die PSB Sportbraces vervangt, is ontwikkeld door een team van sporters en ervaren sportzorgspecialisten in nauwe samenwerking met het Push R&D team. De nieuwe lijn is te bestellen via Korfbaltotaal.nl.

Push Sports Enkelbrace Kicx
De Push Sports Enkelbrace Kicx biedt de best mogelijke bescherming tegen enkelverzwikking tijdens het sporten. De Kicx beschikt over een preventief ‘Prophy-X’ bandsysteem aan de buitenzijde van het enkelgewricht met twee elkaar kruisende banden die voorkomen dat de enkel verzwikt. De brace staat het soepel afrollen van de voet toe, dus sporten blijft gewoon mogelijk.

Blijf in controle met de Push Sports Sportzorgcoach
Elke korfballer die een Push Sports brace aanschaft, kan de Push Sports app mét Sportzorgcoach gratis downloaden via de Google Play Store of de App Store. De korfballer ontvangt nuttige blessure informatie én specifieke oefeningen en tips. Ook kan de korfballer in contact komen met medesporters en zo ervaringen uitwisselen. Bovendien staat de Push Sports app vol handige productinformatie, instructievideo’s en tips. De Push Sports app is ontwikkeld in samenwerking met Sportgeneeskunde Nederland.

Bekijk ook de trailer van Push Sports: