Skip to the main content

Achter de schermen bij de livestreamcrew van PKC

Korfbal League

Afgelopen weekend ook live genoten van de Korfbal Leagueduels? Dat danken we aan de livestreams, al jaren op hoog niveau verzorgd door de livestreamcrews van de Korfbal Leagueclubs. Rijnmond nam zaterdag bij PKC/Vertom – Blauw-Wit (A) een kijkje achter de schermen bij de crew van PKC.

‘Dit is aardig professioneel inderdaad. We hebben goede apparatuur en de ervaring om een goede livestream neer te zetten’, zo stelt regisseur Brian Koppelaar na lovende woorden van PKC-speler Olav van Wijngaarden en trainer Wim Scholtmeijer. ‘Ik ben er wel trots op ja’, zo besluit de jonge regisseur, die – zoals bij alle Korfbal Leagueclubs het geval is – deel uitmaakt van een grote groep kundige en gedreven vrijwilligers.

Klik op de thumbnail voor het item van Rijnmond.

Gezamenlijk korfbalplatform
Alle Korfbal Leagueduels en samenvattingen vind je, met ingang van dit seizoen, op het gezamenlijke korfbalplatform Eyecons.com.

Gerelateerde artikelen

Korfbal League Recap #8
Korfbal League Topkorfbal
Korfbal League Recap #8

Het eerste speelweekend van de Cashback World Korfbal League in 2020 kende een prima start. Met vier wedstrijden op de zaterdagavond was er genoeg te beleven voor de korfballiefhebber. In Bennekom kon DVO/Accountor het PKC/SWKGroep heel moeilijk maken, maar uiteindelijk trokken de Papendrechters in de slotfase aan het langste eind.

Lees meer
Goal van de Week #2
Korfbal League Topkorfbal
Goal van de Week #2

Na het geweld van het eerste weekend hebben we ook uit de tweede speelronde weer zes kandidaten voor de ‘Goal van de Week’. Drie vrouwen en drie mannen zijn genomineerd in de strijd om het mooiste doelpunt van ronde twee.

Lees meer
Korfbal League Recap #5
Korfbal League Topkorfbal
Korfbal League Recap #5

Speelronde vijf van de Cashback World Korfbal League opende zaterdagmiddag met de kraker PKC – TOP. Het werd een spannend duel, dat pas in de slotfase beslist werd. Ook bij de andere wedstrijden, die op zaterdagavond afgewerkt werden, zaten spannende duels. Alleen Blauw-Wit wist vrij eenvoudig van Groen-Geel te winnen.

Lees meer

Topartikelen

Korfbal League Topkorfbal
Recap #7: Eerste zege Oost-Arnhem in Korfbal League, doelpuntrijk gelijkspel in Gorredijk
Korfbal League Topkorfbal
Goal van de Week #6