Week van het Sportplezier

Korfbal Korfbal Zichtbaar Sportief

Van 5 tot en met 11 maart staat sportbreed het sportplezier van kinderen centraal in de Week van het Sportplezier. Het plezier van kinderen staat die week centraal, sportbreed en voor iedereen die mee wil doen – leden en niet-leden! Een mooie gelegenheid om als vereniging of team activiteiten te organiseren die bijdragen aan het sportplezier in en om het veld.

Gaat jouw vereniging voor sportplezier? Laat dat zien en deel jullie foto’s en filmpjes tijdens de Week van het Sportplezier met #sportplezier. Je maakt hiermee kans op een clinic van TeamNL Korfbal op jullie vereniging en op de titel 'Sportpleziervereniging van het Jaar'!

Inspiratie nodig voor de activiteiten die jullie willen organiseren? Kijk dan even op https://www.korfbal.nl/week-van-het-sportplezier.

Foto: kv Sparta Zevenhuizen, Sportpleziervereniging van het Jaar 2017

Datum: 5 maart 2018 - 09:00 uur tot 11 maart 2018 - 23:59 uur