Korfbal APP

Na de succesvolle lancering van de KNKV APP met livescore in 2012, is er vanaf 14 november 2016 ook de Korfbal.-app. Hierop vind je het laatste korfbalnieuws, maar kun je ook al jouw competitiestanden bekijken, die van je vrienden en heel veel meer. Als je een korfballiefhebber bent en je niks wilt missen, dan is deze app geschikt voor jou.

Ben jij een korfballiefhebber en wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, activiteiten en evenementen? Of ben je op zoek naar het wedstrijdprogramma of laatste uitslagen en standen van je favoriete clubs en team(s)? Met behulp van deze officiële Korfbal.-app is dit nu allemaal mogelijk! Je kunt je eigen favoriete clubs en teams vastleggen en snel informatie raadplegen.

Centraal staan het programma, de standen en de uitslagen van de gehele korfbalcompetitie.
LIVE Score functionaliteit van de Korfbal League wedstrijden inclusief scoreverloop, opstellingen en spelerspaspoorten / statistieken.
Het laatste topkorfbalnieuws, maar ook ander belangrijk nieuws.
Informatie over korfbalverenigingen (adres- en contactgegevens, routeplanner, etc.).
Volgen van je eigen team en club via “Mijn Korfbal”.
Jouw persoonlijke profiel wordt bijgehouden in “Mijn Korfbal” en is zowel gekoppeld aan de App als aan de website van het KNKV.

De Korfbal-applicatie is een gezamenlijk initiatief van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond (KNKV) en Onsweb BV. Onsweb ontwikkelt oplossingen voor (sport)bonden in Nederland. De applicatie heeft als doel om iedereen op de hoogte te houden van de korfbalcompetitie en andere actualiteiten op korfbalgebied.

De Korfbal.-app is gratis verkrijgbaar in de Google Play store en de App Store van Apple.

Vragen, opmerkingen en wensen voor de App kunt u kenbaar maken via het Online Ticketsysteem.