Korfbal.nl-app

Ben je een korfballiefhebber en wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, activiteiten en evenementen? Of ben je op zoek naar het wedstrijdprogramma of laatste uitslagen en standen van je favoriete clubs en team(s)? Met behulp van de officiële Korfbal.nl-app is dit mogelijk.

De app (officiële naam: KNKV Korfbal) bevat:

-Het programma, de standen en de uitslagen van de gehele korfbalcompetitie.
-De Iivescore van de Korfbal League wedstrijden, inclusief scoreverloop, opstellingen, spelerspaspoorten en statistieken.
-Het laatste topkorfbalnieuws, maar ook ander belangrijk nieuws.
-Informatie over korfbalverenigingen (adres- en contactgegevens, routeplanner, etc.).
-De mogelijkheid om via 'Mijn Korfbal' je eigen team en club te volgen.
-Jouw persoonlijke profiel wordt bijgehouden in “Mijn Korfbal” en is zowel gekoppeld aan de App als aan de website van het KNKV.

Onsweb
Deze applicatie is een gezamenlijk initiatief van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond (KNKV) en Onsweb BV. Onsweb ontwikkelt oplossingen voor (sport)bonden in Nederland. De applicatie heeft als doel om iedereen op de hoogte te houden van de korfbalcompetitie en andere actualiteiten op korfbalgebied.

Downloaden
De Korfbal.nl-app is onder de naam 'KNKV Korfbal' gratis verkrijgbaar in de Google Play Store en de App Store.

Vragen, opmerkingen en wensen voor de app kun je kenbaar maken via het online ticketsysteem van het KNKV.

Korfbal.nl Events-app
Voor de Korfbal.nl Events-app, kijk hier.