Skip to the main content

Beachkorfbal Indoor ’24: inschrijving open!

Beachkorfbal

Tijdens de voorjaarsvakantie op zaterdag 17 februari 2024 is The Beach in Aalsmeer ons beachkorfbal domein. De inschrijving voor het toernooi is nú geopend, dus schrijf je snel in!

Jeugdteams uit de leeftijdscategorieën E-, D-, C-, B- en A-jeugd kunnen aan dit toernooien deelnemen. Schrijf je dus snel in, zodat je zeker weet dat je mee kunt doen! Met dit formulier kun je jouw team aanmelden.

Programma:
10.30-13.00 uur D- en E-jeugd
13.30-16.00 uur A-, B- en C-jeugd

Aanmelden kan tot en met zondag 21 januari 2024.
Deelname kost € 27,50 per team.

Foto: Marco Spelten

Gerelateerde artikelen

Dameskorfbal Topklasse '23-'24, ronde 2
Dameskorfbal
Dameskorfbal Topklasse '23-'24, ronde 2
Na de tweede speelronde in de Dameskorfbal Topklasse zijn alleen Rosolo en VIOS/Spes nog ongeslagen. Melderslo en De Korfrakkers pakten hun eerste punten tegen respectievelijk Rooi en regerend landskampioen Be Quick. Laatstgenoemde staat, samen met Oranje Wit, na twee wedstrijden nog op nul punten.
Lees meer
In de media #1
Korfbal League
In de media #1
Na iedere speelronde in de Kenonz Korfbal League zetten we de (online) verschenen artikelen voor je op een rijtje in het mediaoverzicht. Mis je iets? Laat het ons weten via onze social media!
Lees meer
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24, #1
Korfbal League
Kenonz Korfbal League Recap '23/'24, #1
We zijn los! De eerste speelronde van de Kenonz Korfbal League, seizoen '23-'24 zit er op. Op zaterdagavond kwamen Groen-Geel en DOS '46 niet verder dan een gelijkspel, terwijl KZ in Delft Fortuna versloeg. Op zondagmiddag was LDODK te sterk voor Blauw-Wit. Zoals je gewend bent wordt de Recap gedurende het speelweekend aangevuld met wedstrijdverslagen, statistieken en samenvattingen. Let's go!
Lees meer

Topartikelen

TeamNL Korfbal
Ard Korporaal nieuwe bondscoach van TeamNL Korfbal
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League