Skip to the main content

VIDEO: België maakt zich op voor finale

Internationaal TeamNL Korfbal

Door het beladen groepsduel met Duitsland ruim te winnen, lijkt niets een finaleplek van België meer in de weg te staan. Sporza-journalist Erwin Van den Sande, bondscoach Detlef Elewaut en speelster Julie Caluwé vertellen waarom België veel sterker is dan tijdens het EK 2018, toen Duitsland de finale haalde en België zelfs buiten het podium viel.

Hoe kijken de Belgen vooruit tegen de waarschijnlijke finale tegen TeamNL Korfbal, aanstaande zaterdag om 19.00 uur in de Lotto Arena?

Caluwé: ‘Ik hoop weer op een waanzinnige sfeer.’ En of een verrassing tegen het favoriete Nederland erin zit? Van den Sande: ‘Waarom niet, waarom niet.’

Tickets finaledagen
Tickets voor de EK-finaledagen in de Loto Arena (finale: zaterdag 19.00 uur) koop je hier.

Gerelateerde artikelen

Slotfase zaalcompetitie 2022-2023
Dameskorfbal Hoofdklasse A-junioren Korfbal League Korfbal League 2 Topkorfbal
Slotfase zaalcompetitie 2022-2023
We naderen het einde van de zaalcompetitie seizoen 2022-2023. In dit artikel lees je precies welke wedstrijden er nog gespeeld worden, vind je de livestreamlinks (indien beschikbaar) en check je snel de belangrijkste uitslagen.
Lees meer
A-junioren Hoofdklasse
Hoofdklasse A-junioren Topkorfbal
A-junioren Hoofdklasse
De slotfase van de competitie bij de A-junioren is razend spannend. In de voorlaatste speelronde heeft DVO A1 zich verzekerd van de play-offs, maar wie er tweede gaat worden in de AHKA is nog niet beslist. In de AHKB is PKC A1 al zeker van de play-offs, maar runner-up Fortuna A1 verloor waardoor TOP A1 nu op een gelijk aantal punten staat.
Lees meer
Ticketverkoop Dameskorfbal Zaalfinale gestart
Dameskorfbal Evenementen
Ticketverkoop Dameskorfbal Zaalfinale gestart
De spanning in de Topklasse van het dameskorfbal stijgt en ook bij de A-jeugd blijft het spannend wie, na de kruisfinales, de finaleplekken weten te bemachtigen. Op zaterdag 8 april nemen de winnaars van de kruisfinales het tegen elkaar op tijdens de Dameskorfbal Zaalfinale in de Maaspoort in Den Bosch. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar!  […]
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal Topkorfbal
De opmars van international Ran Faber: ‘Van het woord talent kun je lui worden’
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League