#SimplyTheBest Club Goals

Simpel.nl en het KNKV werken met #SimplyTheBest Club Goals samen om korfbalverenigingen financieel te ondersteunen bij de opstart van duurzame initiatieven. Samen inzetten is samen meer bereiken!

Heeft jouw vereniging ook een ‘toegankelijk’ initiatief dat wel een financiële bijdrage van Simpel kan gebruiken? Wil jouw club bijvoorbeeld graag aan de slag met: een Gezondere Sportkantine, de organisatie van een Giga Kangoeroedag, een clinic voor de lokale AZC, een G-korfbalteam of een duurzaam clubhuis? Meld je dan hier aan en vul het formulier volledig in.

Inschrijven kan tot en met vrijdag 29 november 12.00 uur.
Begin december volgt de verkiezing door team Vereniging Centraal en door Simpel. Jouw verenigingsadviseur neemt contact met je op over het vervolg van de actie.

De voorwaarden voor toekenning van financiering zijn:

• Het initiatief moet een boost geven aan de verenigingsactiviteiten en is dus geen reguliere begrotingspost.
  • De gewenste financiële bijdrage is maximaal 50% van de totale kosten.
  • De uitvoering van het initiatief is voor 1 april 2020 gerealiseerd.