Dameskorfbal Zaalfinale

Op zaterdag 17 maart ademt het Indoor-Sportcentrum Eindhoven Dameskorfbal. Dan wordt hét kampioenschap gespeeld om de landelijke titel binnen het Dameskorfbal: de Dameskorfbal Zaalfinale. Niet alleen de finalisten van de Topklasse strijden om het goud, maar ook de Hoofdklasse A-jeugd vecht in Eindhoven om de titel.

En zoals de fans van Dameskorfbal én van de finale gewend zijn, vindt voor de jeugd het Indoor Sportspektakel plaats. Voor D- tot en met B-jeugd is een sportief en uitdagend korfbalarrangement samengesteld, met activiteiten als zwemmen en waterkorfbal in het Nationaal Zwemcentrum De Tongelreep en koppelschieten en nog vele andere (korfbal)activiteiten in de sporthal.

Het programma:

10.00 - 15.45 u   Indoor Sportspektakel voor B- & C-jeugd
10.00 - 15.45 u   Indoor Sportspektakel voor D-jeugd
16.30 u   zaal open voor publiek (toegangscontrole)
17.15 u   Finale Rosolo A1 - Swift A1
19.00 u   Finale Be Quick - De Korfrakkers
20.15-20:30 uur   MEDAL PLAZA - Huldiging Arbitrage + A-Jeugd + Topklasse Senioren
20.30-21.00 uur   AFTERPARTY - Optreden “Duo Knotsgek”
21:00-22:00 uur   AFTERPARTY - DJ

Tickets kun je hier bestellen. Ook kun je ze zaterdag aan de kassa nog kopen. Aan de kassa kopen = met pin betalen.

Van 29 januari tot en met 28 februari konden KNKV-legitimatiekaarthouders tegen gereduceerd tarief een persoonlijk ticket bestellen. De termijn is inmiddels verlopen.

Heb je zo'n gereduceerd ticket kunnen bestellen, blijf dan wel rekening houden met het volgende:
Bij de toegangscontrole dient de KNKV-legitimatiekaarthouder behalve zijn e-ticket ook zijn KNKV-legitimatiekaart met geldige jaarcoupon (seizoen 2017-2018) of in de Sportlinked-app* te tonen bij de toegangscontrole. Zonder zal het ticket als niet geldig worden gezien en géén toegang worden verleend. Legitimatiekaarthouders kunnen met hun Sportlinknummer hun kaart bestellen.

*Let op: Hiervoor is het wel noodzakelijk dat er een pasfoto beschikbaar is gesteld binnen Sportlink. Je vindt de digitale bondspas in de app in het menu algemeen onder instellingen en dan digitale pas. Twijfel je in de praktijk aan de echtheid van de pas, door er op te tikken draait deze om, en wordt het Sportlink-logo zichtbaar.

Foto: Ine Coolen, Korfbalfoto.nl

NB: Heb je vragen of ondervind je problemen bij het bestellen van tickets, neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met de support afdeling van EventsIT Ticketing op telefoonnummer +31 (0)10 79 00060. Per mail is de afdeling bereikbaar via ticketing@eventsIT.nl