Dameskorfbal Zaalfinale

Op zaterdag  6 april staat het Indoor-Sportcentrum Eindhoven weer volledig in het teken van Dameskorfbal. Die dag vindt de eindstrijd om de landelijke titel binnen het Dameskorfbalplaats: De Dameskorfbal Zaalfinale. De finalisten van de Topklasse Dameskorfbal strijden om hét kampioenschap, net als de twee sterkste teams van de Hoofdklasse A-jeugd.

Zoals elk jaar vindt tijdens deze finaledag ook het Indoor Sportspektakel voor de jeugd plaats. Dit jaar 'het Indoor Sportspektakel 2.0', een dag vol diversiteit voor de C- en B-jeugd, met wateractiviteiten in het Nationaal Zwemcentrum De Tongelreep, leuke spellen en korfbalwedstrijden. Maar ook verschillende area’s om even uit te rusten, wat te eten of je idool te ontmoeten.

Het programma:

10:30 - 16:30 uur Indoor Sportspektakel voor B- & C-jeugd 
16:30 uur zaal open voor publiek (toegangscontrole)
17:15 uur Finale A-jeugd
19:00 uur Finale Topklasse 
Prijsuitreiking 

Tickets kun je vanaf 1 februari hier bestellen. Ook kun je tickets op de dag zelf aan de kassa kopen. Aan de kassa kopen = met pin betalen.

Voor de KNKV-legitimatiekaarthouders is een beperkt aantal stoelen gereserveerd voor de Hoofdtribune C. Van 1 februari tot en met 25 maart 2019 (vol = vol) kunnen KNKV-legitimatiekaarthouders tegen gereduceerd tarief een persoonlijk ticket bestellen. Vul bij de actiecode op de bestelpagina jouw Sportlinknummer in om toegang te krijgen tot de kortingen.

Heb je zo'n gereduceerd ticket kunnen bestellen, houd dan rekening met het volgende:

Bij de toegangscontrole dient de KNKV-legitimatiekaarthouder behalve zijn e-ticket ook zijn KNKV-legitimatiekaart met geldige jaarcoupon (seizoen 2018-2019) of in de Sportlinked-app* te tonen bij de toegangscontrole. Zonder zal het ticket als niet geldig worden gezien en géén toegang worden verleend. Dit ticket is persoonlijk en kan dus niet worden overgedragen.

*NB: Hiervoor is het wel noodzakelijk dat er een pasfoto beschikbaar is gesteld binnen Sportlink. Je vindt de digitale bondspas in de app in het menu 'algemeen' onder 'instellingen' en dan 'digitale pas'. Twijfel je in de praktijk aan de echtheid van de pas: door er op te tikken draait deze om en wordt het Sportlink-logo zichtbaar.

Foto: Wim de Bruijne, Korfbalfoto.nl

NB: Heb je vragen of ondervind je problemen bij het bestellen van tickets, neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met de support afdeling van EventsIT Ticketing op telefoonnummer +31 (0)10 79 00060. Per mail is de afdeling bereikbaar via ticketing@eventsIT.nl