Skip to the main content

Digitaal korfbalcongres 2022

Arbitrage Bestuurders Competitie Topkorfbal

In de week van 9 tot en met 13 mei aanstaande vind het digitale korfbalcongres plaats, met als hoofdthema: ‘Trends en ontwikkelingen’. Met diverse workshops voor trainers, coaches, scheidsrechters en bestuurders is dit de uitgelezen mogelijkheid om je te ontwikkelen vanuit huis.

De congresweek start op maandagavond 9 mei met een introductie van het hoofdthema door Marc van den Tweel (algemeen directeur NOC*NSF), Irene van Rijsewijk (voorzitter KNKV) en Henry van Meerten (directeur KNKV). Hierna vinden verdeeld over de week acht workshops plaats, waarbij elke workshop gericht is op een bepaalde doelgroep. Zo geven onder andere bondscoach Jan Niebeek, Ard Korporaal (coach Fortuna/Delta Logistiek), Jessica Lokhorst (speelster TeamNL Korfbal), en topscheidsrechters Berthold Komduur, Peter van der Terp en Stan de Groot workshops over specifieke onderwerpen.

Meer informatie
Ben je benieuwd naar het programma van het digitale korfbalcongres, heb je interesse in één of meerdere workshop of wil je meer weten over de inhoud van workshops? Kijk dan op korfbalcongres.nl.

Foto homepage: Martin Hulsman, Korfbalfoto

Gerelateerde artikelen

Korf krijgt plaats in Het Museum van Nederland
Topkorfbal
Korf krijgt plaats in Het Museum van Nederland
Woensdagavond was Ben Crum kort te zien bij ‘Het Museum van Nederland’, een programma van Omroep MAX. De gelouterde oud-bondscoach en -clubcoach vertelde daar over korfbal en had hiervoor één van de korven meegenomen.
Lees meer
ERIMA introduceert ERIMA Equal Pro
Hoofdklasse Korfbal League Topkorfbal
ERIMA introduceert ERIMA Equal Pro
Tijdens het aankomende zaalseizoen worden de duels in de Korfbal League en Hoofdklasse gespeeld met de ERIMA Equal Pro. Deze speciaal voor het korfbal ontwikkelde bal van KNKV-partner ERIMA kan zowel op het veld als in de zaal gebruikt worden.
Lees meer
Korfbal League Recap #11: DOS'46 verslaat KZ, eerste zege Oost-Arnhem
Korfbal League Topkorfbal
Korfbal League Recap #11: DOS'46 verslaat KZ, eerste zege Oost-Arnhem
Met de start van de tweede fase zijn de belangen voor alle ploegen groot. In de eerste ronde van de tweede fase was dat goed te merken. Zo verraste DOS'46 met een zege op KZ in de kampioenspoule en pakte Oost-Arnhem de eerste punten voor de degradatiepoule door in eigen huis KCC te verslaan.
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal
Selectie World Games 2022 bekend
Ereklasse Topkorfbal
Ereklasse Round-Up #8: ruime uitslagen