Skip to the main content

Digitaal korfbalcongres 2022

Arbitrage Bestuurders Competitie Topkorfbal

In de week van 9 tot en met 13 mei aanstaande vind het digitale korfbalcongres plaats, met als hoofdthema: ‘Trends en ontwikkelingen’. Met diverse workshops voor trainers, coaches, scheidsrechters en bestuurders is dit de uitgelezen mogelijkheid om je te ontwikkelen vanuit huis.

De congresweek start op maandagavond 9 mei met een introductie van het hoofdthema door Marc van den Tweel (algemeen directeur NOC*NSF), Irene van Rijsewijk (voorzitter KNKV) en Henry van Meerten (directeur KNKV). Hierna vinden verdeeld over de week acht workshops plaats, waarbij elke workshop gericht is op een bepaalde doelgroep. Zo geven onder andere bondscoach Jan Niebeek, Ard Korporaal (coach Fortuna/Delta Logistiek), Jessica Lokhorst (speelster TeamNL Korfbal), en topscheidsrechters Berthold Komduur, Peter van der Terp en Stan de Groot workshops over specifieke onderwerpen.

Meer informatie
Ben je benieuwd naar het programma van het digitale korfbalcongres, heb je interesse in één of meerdere workshop of wil je meer weten over de inhoud van workshops? Kijk dan op korfbalcongres.nl.

Foto homepage: Martin Hulsman, Korfbalfoto

Gerelateerde artikelen

Kaartverkoop Korfbal Challenge gestart
Evenementen Internationaal Korfbal Challenge Korfbal League TeamNL Korfbal
Kaartverkoop Korfbal Challenge gestart
Na twee jaar van afwezigheid is de Korfbal Challenge terug! Als vanouds is het Topsportcentrum Rotterdam van 27 tot en met 30 december het podium voor talent én topkorfbal: vier dagen lang genieten van mooie wedstrijden in de gezelligste tijd van het jaar.
Lees meer
TeamNL Korfbal op shortlist voor 'Sportploeg van het Jaar'
TeamNL Korfbal
TeamNL Korfbal op shortlist voor 'Sportploeg van het Jaar'
TeamNL Korfbal staat op de shortlist als één van de kanshebbers voor de titel 'Sportploeg van het Jaar' die uitgereikt wordt tijdens het jaarlijkse NOS | NOC*NSF Sportgala. Tijdens dit Sportgala, dat georganiseerd wordt door NOC*NSF worden de beste sporters en coaches van het afgelopen jaar in het zonnetje gezet.
Lees meer
Kenonz Korfbal League in de media #3
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz Korfbal League in de media #3
Wat werd er geschreven naar aanleiding van speelronde drie in de Kenonz Korfbal League? In AD/De Dordtenaar een artikel met Olav van Wijngaarden na het duel tussen PKC en Fortuna en een interview met Bo Oppe. Omrop Fryslân en het Friesch Dagblad waren aanwezig bij LDODK - Blauw-Wit.
Lees meer

Topartikelen

Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League
Internationaal TeamNL Korfbal
Ran Faber en Bo Oppe toegevoegd aan TeamNL Korfbal