Skip to the main content

Digitaal korfbalcongres 2022

Arbitrage Bestuurders Competitie Topkorfbal

In de week van 9 tot en met 13 mei aanstaande vind het digitale korfbalcongres plaats, met als hoofdthema: ‘Trends en ontwikkelingen’. Met diverse workshops voor trainers, coaches, scheidsrechters en bestuurders is dit de uitgelezen mogelijkheid om je te ontwikkelen vanuit huis.

De congresweek start op maandagavond 9 mei met een introductie van het hoofdthema door Marc van den Tweel (algemeen directeur NOC*NSF), Irene van Rijsewijk (voorzitter KNKV) en Henry van Meerten (directeur KNKV). Hierna vinden verdeeld over de week acht workshops plaats, waarbij elke workshop gericht is op een bepaalde doelgroep. Zo geven onder andere bondscoach Jan Niebeek, Ard Korporaal (coach Fortuna/Delta Logistiek), Jessica Lokhorst (speelster TeamNL Korfbal), en topscheidsrechters Berthold Komduur, Peter van der Terp en Stan de Groot workshops over specifieke onderwerpen.

Meer informatie
Ben je benieuwd naar het programma van het digitale korfbalcongres, heb je interesse in één of meerdere workshop of wil je meer weten over de inhoud van workshops? Kijk dan op korfbalcongres.nl.

Foto homepage: Martin Hulsman, Korfbalfoto

Gerelateerde artikelen

Slotfase zaalcompetitie 2022-2023
Dameskorfbal Hoofdklasse A-junioren Korfbal League Korfbal League 2 Topkorfbal
Slotfase zaalcompetitie 2022-2023
We naderen het einde van de zaalcompetitie seizoen 2022-2023. In dit artikel lees je precies welke wedstrijden er nog gespeeld worden, vind je de livestreamlinks (indien beschikbaar) en check je snel de belangrijkste uitslagen.
Lees meer
A-junioren Hoofdklasse
Hoofdklasse A-junioren Topkorfbal
A-junioren Hoofdklasse
De slotfase van de competitie bij de A-junioren is razend spannend. In de voorlaatste speelronde heeft DVO A1 zich verzekerd van de play-offs, maar wie er tweede gaat worden in de AHKA is nog niet beslist. In de AHKB is PKC A1 al zeker van de play-offs, maar runner-up Fortuna A1 verloor waardoor TOP A1 nu op een gelijk aantal punten staat.
Lees meer
Ticketverkoop Dameskorfbal Zaalfinale gestart
Dameskorfbal Evenementen
Ticketverkoop Dameskorfbal Zaalfinale gestart
De spanning in de Topklasse van het dameskorfbal stijgt en ook bij de A-jeugd blijft het spannend wie, na de kruisfinales, de finaleplekken weten te bemachtigen. Op zaterdag 8 april nemen de winnaars van de kruisfinales het tegen elkaar op tijdens de Dameskorfbal Zaalfinale in de Maaspoort in Den Bosch. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar!  […]
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal Topkorfbal
De opmars van international Ran Faber: ‘Van het woord talent kun je lui worden’
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League