Skip to the main content

Doe zaterdag mee aan de Mizuno Shot Challenge!

Evenementen

Bezoekers van de #korfbalfinale maken zaterdagmiddag op het voorplein van Rotterdam Ahoy kans op een complete Mizuno-outfit, van top tot teen!

Door voorafgaand aan de finale A-jeugd en/of Korfbal Leaguefinale deel te nemen aan de Mizuno Shot Challenge maak je kans op een gehele Mizuno-sportuitrusting, inclusief Mizuno-korfbalschoenen.

Lukt het jou om binnen 40 seconden te scoren vanaf verschillende cirkels?

Mizuno court
Op het voorplein van Ahoy ligt dit jaar een Mizuno court. Dit court heeft verschillende cirkels vanuit waar je moet scoren in de korf.

Zet jij de snelste tijd neer? Dan heeft KNKV-partner Mizuno een complete outfit voor je! Er is zowel een winnaar bij de meiden/vrouwen als bij de jongens/mannen.

Ga jij met je vrienden/familie deze challenge aan?!

Tickets #korfbalfinale
Tickets voor de #korfbalfinale koop je via korfbalfinale.nl

Gerelateerde artikelen

Korfbal Challenge tot en met 2021 in Rotterdam
Evenementen Korfbal Challenge Topkorfbal
Korfbal Challenge tot en met 2021 in Rotterdam
De Korfbal Challenge vindt ook de komende vier edities plaats in Rotterdam. Voorafgaand aan het finaleprogramma van de achttiende editie tekenden Rob Meijer (voorzitter KNKV), Hans den Oudendammer (directeur Rotterdam Topsport) en Martin Koers (directeur Topsportcentrum Rotterdam) een nieuwe samenwerkingsovereenkomst, die het KNKV, Rotterdam Topsport en Topsportcentrum Rotterdam tot en met 2021 aan elkaar verbindt.
Lees meer
Korfballen op TeamNL Olympic Festival
Evenementen
Korfballen op TeamNL Olympic Festival
Van zondag 1 tot en met dinsdag 3 augustus kun je korfballen op het TeamNL Olympic Festival. Op dit festival op hét sportstrand van Den Haag kun je tot en met 8 augustus sport doen, kijken en beleven. Het is ook de plek waar de olympische sporters worden onthaald en gehuldigd.
Lees meer
Korfball World Cup U17 eerste weekend juli
Evenementen Internationaal
Korfball World Cup U17 eerste weekend juli
De Korfball World Cup U17 in Eindhoven vindt in 2022 plaats op 2 en 3 juli. De organisatie van dit officieuze wereldkampioenschap voor U17-landenteams is namens het KNKV wederom in handen van de Eindhovense verenigingen DSC, PSV/lifovragen.nl en Rust Roest.
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal
Selectie World Games 2022 bekend
Ereklasse Topkorfbal
Ereklasse Round-Up #9: alle kruisfinalisten bekend