Skip to the main content

Eindejaarsknallers bij RCN Vakantieparken

Ook aan het einde van dit jaar staan ze weer voor je klaar: de RCN Eindejaarsknallers! Dit zijn vier spectaculaire (jubileum)aanbiedingen waarmee ook jij als korfbalfan tot en met 31 december 2021 profiteert van exclusieve kortingen.

Om gebruik te maken van de kortingen boek je jouw vakantie tussen nu en 31 december 2021. Voor alle informatie over de Eindejaarsknallers en de kortingen van KNKV-partner RCN Vakantieparken, kijk hier.

Gerelateerde artikelen

Korfbal League in de media #9
Korfbal League Topkorfbal
Korfbal League in de media #9

Veel aandacht in de pers naar aanleiding van de negende speelronde van de Korfbal League. In onderstaand artikel zijn alle publicaties gebundeld. Alle eerder verschenen artikelen zijn te vinden op de media-pagina. Dit artikel wordt gedurende de week aangevuld.

Lees meer
IKF verplaatst U21 World Cup naar Tsjechië
IKF verplaatst U21 World Cup naar Tsjechië

De IKF U21 Korfball World Cup vindt eind september plaats in het Tsjechische Zruč nad Sázavou. Het toernooi zou in eerste instantie in Saint-Étienne afgewerkt worden, maar  de strenge coronarestricties in Frankrijk hebben de IKF doen besluiten om het evenement naar Tsjechië te verplaatsen.

Lees meer
Junioren Hoofdklasse #3: DVO en Fortuna soeverein aan kop
Hoofdklasse A-junioren Topkorfbal
Junioren Hoofdklasse #3: DVO en Fortuna soeverein aan kop

Na drie speelronden beginnen de verhoudingen binnen de A-junioren Hoofdklassen een beetje zichtbaar te worden. DVO A1 en Fortuna A1 gaan beide soeverein aan kop, met zes punten uit drie duels.

Lees meer

Topartikelen

Korfbal League Topkorfbal
Records: Op weg naar ronde getallen
Internationaal TeamNL Korfbal
VIDEO: Afscheid Snel, Split en Pikaar