Skip to the main content

EK in Antwerpen: terug naar de Lotto Arena

Internationaal TeamNL Korfbal

Maandag start voor TeamNL Korfbal het EK in Antwerpen, waarvan de finale zaterdag 30 oktober om 19.00 uur in de Lotto Arena gespeeld wordt. Zes jaar geleden was diezelfde Lotto Arena het decor van één van de mooiste clashes tussen België en Nederland ooit.

Van de spelersgroep die in 2015 na deze intense finale de wereldtitel won, behoren Richard Kunst, Laurens Leeuwenhoek, Mick Snel, Barbara Brouwer en Celeste Split ook nu tot de toernooiselectie. Split maakte onlangs bekend dat dit EK haar laatste toernooi als international is.

Tickets
Kom je TeamNL Korfbal supporten in Antwerpen? Programma en tickets: ekc2021.com.


Scoren voor Spieren voor Spieren

TeamNL Korfbal speelt het eerste EK-duel tegen Engeland. Deze wedstrijd scoort TeamNL Korfbal uiteraard voor de winst, maar ook voor Spieren voor Spieren, dat tot het uiterste gaat om spierziekten bij kinderen te verslaan. Scoor je mee? Check dan snel de actiepagina.

Terugblik 2015
“Het publiek daar was ongekend.” Hoe Tim Bakker terugblikt op de genoemde WK-finale in Antwerpen lees je hier.

Foto homepage: Marco Spelten, Actiefotografie

Gerelateerde artikelen

Kenonz Korfbal League Recap #3
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz Korfbal League Recap #3
In speelronde drie zien we zaterdagmiddag een reprise van de laatste Korfbal Leaguefinale en gaat promovendus Unitas op bezoek bij DOS'46 in Nijeveen. Op zondagmiddag reist Blauw-Wit af naar Gorredijk om het op te nemen tegen LDODK. Alle wedstrijden zijn live te zien via Eyecons.
Lees meer
Play of the Week #2
Korfbal League Topkorfbal
Play of the Week #2
Nieuw dit jaar is de 'Play of the Week'. Omdat we van mening zijn dat korfbal veel meer spektakel behelst dan alleen mooie doelpunten. De Play of the Week kan bijvoorbeeld ook een killerblock, een torenhoge rebound, een splijtende pass of een ander bijzonder moment zijn.
Lees meer
Korfbal League 2 Round-Up #2
Korfbal League 2 Topkorfbal
Korfbal League 2 Round-Up #2
Sterk wisselende uitslagen in de tweede ronde van de Korfbal League 2. Zo herpakte Tempo zich na het verlies van een week eerder, kreeg DeetosSnel een nederlaag te verwerken, speelden TOP (S) en AW.DTV een bijzonder matig duel en was vooral HKC-DSC heel erg spannend.
Lees meer

Topartikelen

Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League
Internationaal TeamNL Korfbal
Ran Faber en Bo Oppe toegevoegd aan TeamNL Korfbal