Skip to the main content

EK in Antwerpen: terug naar de Lotto Arena

Internationaal TeamNL Korfbal

Maandag start voor TeamNL Korfbal het EK in Antwerpen, waarvan de finale zaterdag 30 oktober om 19.00 uur in de Lotto Arena gespeeld wordt. Zes jaar geleden was diezelfde Lotto Arena het decor van één van de mooiste clashes tussen België en Nederland ooit.

Van de spelersgroep die in 2015 na deze intense finale de wereldtitel won, behoren Richard Kunst, Laurens Leeuwenhoek, Mick Snel, Barbara Brouwer en Celeste Split ook nu tot de toernooiselectie. Split maakte onlangs bekend dat dit EK haar laatste toernooi als international is.

Tickets
Kom je TeamNL Korfbal supporten in Antwerpen? Programma en tickets: ekc2021.com.


Scoren voor Spieren voor Spieren

TeamNL Korfbal speelt het eerste EK-duel tegen Engeland. Deze wedstrijd scoort TeamNL Korfbal uiteraard voor de winst, maar ook voor Spieren voor Spieren, dat tot het uiterste gaat om spierziekten bij kinderen te verslaan. Scoor je mee? Check dan snel de actiepagina.

Terugblik 2015
“Het publiek daar was ongekend.” Hoe Tim Bakker terugblikt op de genoemde WK-finale in Antwerpen lees je hier.

Foto homepage: Marco Spelten, Actiefotografie

Gerelateerde artikelen

Slotfase zaalcompetitie 2022-2023
Dameskorfbal Hoofdklasse A-junioren Korfbal League Korfbal League 2 Topkorfbal
Slotfase zaalcompetitie 2022-2023
We naderen het einde van de zaalcompetitie seizoen 2022-2023. In dit artikel lees je precies welke wedstrijden er nog gespeeld worden, vind je de livestreamlinks (indien beschikbaar) en check je snel de belangrijkste uitslagen.
Lees meer
A-junioren Hoofdklasse
Hoofdklasse A-junioren Topkorfbal
A-junioren Hoofdklasse
De slotfase van de competitie bij de A-junioren is razend spannend. In de voorlaatste speelronde heeft DVO A1 zich verzekerd van de play-offs, maar wie er tweede gaat worden in de AHKA is nog niet beslist. In de AHKB is PKC A1 al zeker van de play-offs, maar runner-up Fortuna A1 verloor waardoor TOP A1 nu op een gelijk aantal punten staat.
Lees meer
Ticketverkoop Dameskorfbal Zaalfinale gestart
Dameskorfbal Evenementen
Ticketverkoop Dameskorfbal Zaalfinale gestart
De spanning in de Topklasse van het dameskorfbal stijgt en ook bij de A-jeugd blijft het spannend wie, na de kruisfinales, de finaleplekken weten te bemachtigen. Op zaterdag 8 april nemen de winnaars van de kruisfinales het tegen elkaar op tijdens de Dameskorfbal Zaalfinale in de Maaspoort in Den Bosch. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar!  […]
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal Topkorfbal
De opmars van international Ran Faber: ‘Van het woord talent kun je lui worden’
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League