Skip to the main content

EK in Antwerpen: terug naar de Lotto Arena

Internationaal TeamNL Korfbal

Maandag start voor TeamNL Korfbal het EK in Antwerpen, waarvan de finale zaterdag 30 oktober om 19.00 uur in de Lotto Arena gespeeld wordt. Zes jaar geleden was diezelfde Lotto Arena het decor van één van de mooiste clashes tussen België en Nederland ooit.

Van de spelersgroep die in 2015 na deze intense finale de wereldtitel won, behoren Richard Kunst, Laurens Leeuwenhoek, Mick Snel, Barbara Brouwer en Celeste Split ook nu tot de toernooiselectie. Split maakte onlangs bekend dat dit EK haar laatste toernooi als international is.

Tickets
Kom je TeamNL Korfbal supporten in Antwerpen? Programma en tickets: ekc2021.com.


Scoren voor Spieren voor Spieren

TeamNL Korfbal speelt het eerste EK-duel tegen Engeland. Deze wedstrijd scoort TeamNL Korfbal uiteraard voor de winst, maar ook voor Spieren voor Spieren, dat tot het uiterste gaat om spierziekten bij kinderen te verslaan. Scoor je mee? Check dan snel de actiepagina.

Terugblik 2015
“Het publiek daar was ongekend.” Hoe Tim Bakker terugblikt op de genoemde WK-finale in Antwerpen lees je hier.

Foto homepage: Marco Spelten, Actiefotografie

Gerelateerde artikelen

Kom jij meedenken over de toekomst van korfbal?
Bestuurders Competitie
Kom jij meedenken over de toekomst van korfbal?
Leuk nieuws voor jongeren tussen de achttien en dertig jaar die graag meedenken over de toekomst van korfbal! Op 12 september organiseert het KNKV in Dordrecht een bijeenkomst voor jongeren. Na een gezamenlijke maaltijd gaan de aanwezige jongeren met het KNKV in gesprek over de toekomst van korfbal.
Lees meer
Succesvolle tweede week Tour de Camping
Evenementen
Succesvolle tweede week Tour de Camping
Ruim driehonderd vrolijke kinderen, enthousiaste korfbaltrainers, blije ouders, RCN-campings met mooie velden om te sporten én lekker warm weer. Dat waren de ingrediënten voor de zomereditie van Tour de Camping 2022. “Ook deze editie was weer een groot succes. Elke dag deden er weer veel kinderen mee aan de clinics. Het is mooi dat wij […]
Lees meer
Veel enthousiasme tijdens eerste week Tour de Camping
Evenementen
Veel enthousiasme tijdens eerste week Tour de Camping
Deze week deden ruim honderd kinderen mee aan korfbalclinics op RCN Vakantieparken. “Het was weer een hele mooie week. Het mooiste aan het Tour de Camping-concept is dat iedereen vrijblijvend kan aansluiten bij de clinic en op een speelse manier kennis kan maken met korfbal. We zagen veel enthousiasme bij de deelnemers én bij hun […]
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal
Goud voor TeamNL Korfbal op The World Games
Internationaal
Video: portret Randell van der Steen en Gerald van Dijk