Skip to the main content

EK: Reacties uit Antwerpen

Internationaal TeamNL Korfbal

Eerste reacties uit Antwerpen na de gewonnen EK-finale tegen België. Esther Cordus en Jan Niebeek na finale over de titel en het heuglijke nieuws uit huize Snel/Hendriks, Olav van Wijngaarden over zijn vroege rode kaart en de uiteindelijke zege.

Een verslag van de finale lees je hier.

Esther Cordus nam in de halve finale en de finale het aanvoerderschap op zich, vanwege de afwezigheid van vaste captain Mick Snel. Cordus vertelt over hoe ze het aanvoerderschap ervaren heeft en over de bijzonder mooie reden van het vertrek van Snel afgelopen vrijdag.

Gerelateerde artikelen

Kenonz Korfbal League Recap #3
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz Korfbal League Recap #3
In speelronde drie zien we zaterdagmiddag een reprise van de laatste Korfbal Leaguefinale en gaat promovendus Unitas op bezoek bij DOS'46 in Nijeveen. Op zondagmiddag reist Blauw-Wit af naar Gorredijk om het op te nemen tegen LDODK. Alle wedstrijden zijn live te zien via Eyecons.
Lees meer
Play of the Week #2
Korfbal League Topkorfbal
Play of the Week #2
Nieuw dit jaar is de 'Play of the Week'. Omdat we van mening zijn dat korfbal veel meer spektakel behelst dan alleen mooie doelpunten. De Play of the Week kan bijvoorbeeld ook een killerblock, een torenhoge rebound, een splijtende pass of een ander bijzonder moment zijn.
Lees meer
Korfbal League 2 Round-Up #2
Korfbal League 2 Topkorfbal
Korfbal League 2 Round-Up #2
Sterk wisselende uitslagen in de tweede ronde van de Korfbal League 2. Zo herpakte Tempo zich na het verlies van een week eerder, kreeg DeetosSnel een nederlaag te verwerken, speelden TOP (S) en AW.DTV een bijzonder matig duel en was vooral HKC-DSC heel erg spannend.
Lees meer

Topartikelen

Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League
Internationaal TeamNL Korfbal
Ran Faber en Bo Oppe toegevoegd aan TeamNL Korfbal