Speelschema EK 2018 bekend

EK Korfbal 2018 IKF TeamNL Korfbal

Van 13 oktober tot en met 21 oktober 2018 vindt het IKF European Korfball Championship plaats in Friesland. De 16 beste landen strijden dan om de titel. Vandaag heeft de Internationale Korfball Federatie (IKF) het speelschema bekend gemaakt. Eerder al werd de loting voor de poule-indeling gecommuniceerd.

De wedstrijden worden gespeeld in de plaatsen Gorredijk (Sportcentrum Kortezwaag), Drachten (Snij Noord Hal), Leeuwarden (Sporthal Kalverdijkje) en Heerenveen (Sportstad Heerenveen). De finale vindt 21 oktober 2018 plaats in Sportstad Heerenveen.

Waar en wanneer speelt TeamNL Korfbal?
TeamNL Korfbal start het EK op 13 oktober tegen Catalonië in Gorredijk in sportcentrum Kortezwaag. Het programma van de poulewedstrijden van TeamNL Korfbal:

Catalonië

Gorredijk

Sportcentrum Kortezwaag

Engeland

Gorredijk

Sportcentrum Kortezwaag

Polen

Drachten

Snij Noord Hal

Afhankelijk van de resultaten van de poulewedstrijden vindt het vervolg van het speelschema plaats.

Datum: 22 mei 2018 - 14:45 uur