Skip to the main content

Frieswijk(en) en Hendriks in de spotlight

Korfbal League Topkorfbal

Wat hebben Julian, Marloes en Pascal Frieswijk gemeen met Demi, Perr en Fleau Schuurs (tennis, voetbal, handbal), Celeste en Fabian Plak (volleybal) en Jorn, Inger en Kay Smits (handbal)? Het zijn allemaal broers en zussen, die op het hoogste niveau hun sport beoefenen.  In De Telegraaf  vertellen de vier topsport-trio’s en -duo’s, in het kader van ‘Nationale broer- en zusdag’ over hun onderlinge band.

Nadat de ‘Frieswijkjes’ over hun wensen, LDODK/Rinsma Modeplein, DOS’46 en het nationale team gesproken hebben, krijgt Marloes de vraag wie van haar twee broers de beste is. “Ze hebben hun specifieke kwaliteiten en het is voor mij lastig om te zeggen wie de beste is. Ik ben trots op allebei.”

De link naar het (premium-)artikel vind je hier.

Jet Hendriks in ‘Wat verdien je?’

Woensdagavond was Jet Hendriks te zien in het televisieprogramma ‘Wat verdien je?’ In deze informatieve quiz op NPO1 onthullen drie Nederlanders uit één beroepsgroep wat hun salaris is en discussiëren twee panels over dit ‘laatste taboe van Nederland’.

In deze aflevering, gericht op topsport, was Hendriks was samen te gast met hockeyer Valentin Verga en e-sporter Luca Schilder. De aankondiging van Hendriks lees je hier. De aflevering terugkijken doe je hier.


Foto: BNNVARA

Gerelateerde artikelen

Kaartverkoop Korfbal Challenge gestart
Evenementen Internationaal Korfbal Challenge Korfbal League TeamNL Korfbal
Kaartverkoop Korfbal Challenge gestart
Na twee jaar van afwezigheid is de Korfbal Challenge terug! Als vanouds is het Topsportcentrum Rotterdam van 27 tot en met 30 december het podium voor talent én topkorfbal: vier dagen lang genieten van mooie wedstrijden in de gezelligste tijd van het jaar.
Lees meer
TeamNL Korfbal op shortlist voor 'Sportploeg van het Jaar'
TeamNL Korfbal
TeamNL Korfbal op shortlist voor 'Sportploeg van het Jaar'
TeamNL Korfbal staat op de shortlist als één van de kanshebbers voor de titel 'Sportploeg van het Jaar' die uitgereikt wordt tijdens het jaarlijkse NOS | NOC*NSF Sportgala. Tijdens dit Sportgala, dat georganiseerd wordt door NOC*NSF worden de beste sporters en coaches van het afgelopen jaar in het zonnetje gezet.
Lees meer
Kenonz Korfbal League in de media #3
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz Korfbal League in de media #3
Wat werd er geschreven naar aanleiding van speelronde drie in de Kenonz Korfbal League? In AD/De Dordtenaar een artikel met Olav van Wijngaarden na het duel tussen PKC en Fortuna en een interview met Bo Oppe. Omrop Fryslân en het Friesch Dagblad waren aanwezig bij LDODK - Blauw-Wit.
Lees meer

Topartikelen

Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League
Internationaal TeamNL Korfbal
Ran Faber en Bo Oppe toegevoegd aan TeamNL Korfbal