Skip to the main content

Frieswijk(en) en Hendriks in de spotlight

Korfbal League Topkorfbal

Wat hebben Julian, Marloes en Pascal Frieswijk gemeen met Demi, Perr en Fleau Schuurs (tennis, voetbal, handbal), Celeste en Fabian Plak (volleybal) en Jorn, Inger en Kay Smits (handbal)? Het zijn allemaal broers en zussen, die op het hoogste niveau hun sport beoefenen.  In De Telegraaf  vertellen de vier topsport-trio’s en -duo’s, in het kader van ‘Nationale broer- en zusdag’ over hun onderlinge band.

Nadat de ‘Frieswijkjes’ over hun wensen, LDODK/Rinsma Modeplein, DOS’46 en het nationale team gesproken hebben, krijgt Marloes de vraag wie van haar twee broers de beste is. “Ze hebben hun specifieke kwaliteiten en het is voor mij lastig om te zeggen wie de beste is. Ik ben trots op allebei.”

De link naar het (premium-)artikel vind je hier.

Jet Hendriks in ‘Wat verdien je?’

Woensdagavond was Jet Hendriks te zien in het televisieprogramma ‘Wat verdien je?’ In deze informatieve quiz op NPO1 onthullen drie Nederlanders uit één beroepsgroep wat hun salaris is en discussiëren twee panels over dit ‘laatste taboe van Nederland’.

In deze aflevering, gericht op topsport, was Hendriks was samen te gast met hockeyer Valentin Verga en e-sporter Luca Schilder. De aankondiging van Hendriks lees je hier. De aflevering terugkijken doe je hier.


Foto: BNNVARA

Gerelateerde artikelen

Slotfase zaalcompetitie 2022-2023
Dameskorfbal Hoofdklasse A-junioren Korfbal League Korfbal League 2 Topkorfbal
Slotfase zaalcompetitie 2022-2023
We naderen het einde van de zaalcompetitie seizoen 2022-2023. In dit artikel lees je precies welke wedstrijden er nog gespeeld worden, vind je de livestreamlinks (indien beschikbaar) en check je snel de belangrijkste uitslagen.
Lees meer
A-junioren Hoofdklasse
Hoofdklasse A-junioren Topkorfbal
A-junioren Hoofdklasse
De slotfase van de competitie bij de A-junioren is razend spannend. In de voorlaatste speelronde heeft DVO A1 zich verzekerd van de play-offs, maar wie er tweede gaat worden in de AHKA is nog niet beslist. In de AHKB is PKC A1 al zeker van de play-offs, maar runner-up Fortuna A1 verloor waardoor TOP A1 nu op een gelijk aantal punten staat.
Lees meer
Ticketverkoop Dameskorfbal Zaalfinale gestart
Dameskorfbal Evenementen
Ticketverkoop Dameskorfbal Zaalfinale gestart
De spanning in de Topklasse van het dameskorfbal stijgt en ook bij de A-jeugd blijft het spannend wie, na de kruisfinales, de finaleplekken weten te bemachtigen. Op zaterdag 8 april nemen de winnaars van de kruisfinales het tegen elkaar op tijdens de Dameskorfbal Zaalfinale in de Maaspoort in Den Bosch. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar!  […]
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal Topkorfbal
De opmars van international Ran Faber: ‘Van het woord talent kun je lui worden’
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League