Skip to the main content

Frieswijk(en) en Hendriks in de spotlight

Korfbal League Topkorfbal

Wat hebben Julian, Marloes en Pascal Frieswijk gemeen met Demi, Perr en Fleau Schuurs (tennis, voetbal, handbal), Celeste en Fabian Plak (volleybal) en Jorn, Inger en Kay Smits (handbal)? Het zijn allemaal broers en zussen, die op het hoogste niveau hun sport beoefenen.  In De Telegraaf  vertellen de vier topsport-trio’s en -duo’s, in het kader van ‘Nationale broer- en zusdag’ over hun onderlinge band.

Nadat de ‘Frieswijkjes’ over hun wensen, LDODK/Rinsma Modeplein, DOS’46 en het nationale team gesproken hebben, krijgt Marloes de vraag wie van haar twee broers de beste is. “Ze hebben hun specifieke kwaliteiten en het is voor mij lastig om te zeggen wie de beste is. Ik ben trots op allebei.”

De link naar het (premium-)artikel vind je hier.

Jet Hendriks in ‘Wat verdien je?’

Woensdagavond was Jet Hendriks te zien in het televisieprogramma ‘Wat verdien je?’ In deze informatieve quiz op NPO1 onthullen drie Nederlanders uit één beroepsgroep wat hun salaris is en discussiëren twee panels over dit ‘laatste taboe van Nederland’.

In deze aflevering, gericht op topsport, was Hendriks was samen te gast met hockeyer Valentin Verga en e-sporter Luca Schilder. De aankondiging van Hendriks lees je hier. De aflevering terugkijken doe je hier.


Foto: BNNVARA

Gerelateerde artikelen

Korfbal League Recap #16
Korfbal League Topkorfbal
Korfbal League Recap #16

Het is ongemeen spannend in de slotfase van dit seizoen van de Cashback World Korfbal League. PKC/SWKGroep pakte het eerste ticket voor de play-offs dankzij een klinkende overwinning op KZ/Thermo4U en ook LDODK/Rinsma Modeplein boekte een eenvoudige, maar belangrijke overwinning op GG/IJskoud de Beste. Blauw-Wit en TOP/SolarCompleet maakten er een ontzettend spannende wedstrijd van.

Lees meer
Aangepaste aanvangstijden speelronde 8 en 9
Korfbal League Topkorfbal
Aangepaste aanvangstijden speelronde 8 en 9

Nu de avondklok is verlengd tot half maart zijn ook in speelronde 8 en 9 van de Korfbal League de aanvangstijden van enkele duels vervroegd. Zo zijn de bij deze duels aanwezige personen weer op tijd thuis.

Lees meer
ERIMA introduceert ERIMA Equal Pro
Hoofdklasse Korfbal League Topkorfbal
ERIMA introduceert ERIMA Equal Pro

Tijdens het aankomende zaalseizoen worden de duels in de Korfbal League en Hoofdklasse gespeeld met de ERIMA Equal Pro. Deze speciaal voor het korfbal ontwikkelde bal van KNKV-partner ERIMA kan zowel op het veld als in de zaal gebruikt worden.

Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal
EK: ticketverkoop finaledagen
Internationaal TeamNL Korfbal
TeamNL Korfbal scoort voor Spieren voor Spieren