Skip to the main content

Volg het WK Beachkorfbal

Beachkorfbal

Van 26 tot en met 28 april vindt in Pattaya, Thailand het WK Beachkorfbal plaats. Het Nederlands Beachkorfbalteam is al sinds begin deze week daar om zich voor te bereiden op het toernooi.

De ploeg van bondscoach Roelof Koopmans hoopt zich via dit toernooi te plaatsen voor de World Games, die in 2025 worden gehouden in China. Daarvoor moet Nederland bij de twee beste Europese landen eindigen.

Groepsfase

Het programma van de groepsfase is bekend. Nederland staat in de poule bij Thailand, Macau China, Chinees Taipei, Maleisië en Amerika. Het programma met de Nederlandse tijden is als volgt:

 • Vrijdag 26 april, 12.00 uur
  Nederland – Thailand
 • Vrijdag 26 april, 14.00 uur
  Macau China – Nederland
 • Vrijdag 26 april, 16.00 uur
  Nederland – Chinees Taipei
 • Zaterdag 27 april, 11.00 uur
  Maleisië – Nederland
 • Zaterdag 27 april, 13.00 uur
  Amerika – Nederland

De wedstrijden zijn live te volgen via het IKF Channel op YouTube.

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven van het WK Beachkorfbal? Houdt dan www.korfbal.nl en de Instagrampagina @korfbal.nlin de gaten voor de laatste updates!

Gerelateerde artikelen

Ereklasse '23/'24 - kruisfinales
Ereklasse
Ereklasse '23/'24 - kruisfinales
De vier nummers één uit de kampioenspoules vochten afgelopen weekend om een plek in de Ereklassefinale op 22 juni. Fortuna vs. PKC werd bij KCR in Ridderkerk gespeeld, DOS '46 en DVO stonden op het veld van Unitas/Perspectief in Harderwijk tegenover elkaar. 
Lees meer
Wijzigingen slotfase Kenonz Korfbal League en Korfbal League 2
Competitie Korfbal League Korfbal League 2
Wijzigingen slotfase Kenonz Korfbal League en Korfbal League 2
De slotfase van de Kenonz Korfbal League en Korfbal League 2 wordt met ingang van het seizoen 2024-2025 gewijzigd. De nummer 1 van de Korfbal League 2 promoveert vanaf komend seizoen rechtstreeks. Daarnaast zijn er play-offs voor een eventuele tweede promovendus. Na de laatste speelronde op zaterdag 22 maart, start op dinsdag 25 maart de […]
Lees meer
Rosolo is Nederlands Kampioen op het veld bij de dames!
Dameskorfbal
Rosolo is Nederlands Kampioen op het veld bij de dames!
Rosolo mag zich opnieuw Nederlands Kampioen op het veld noemen in het dameskorfbal. In een finale die nooit echt spannend was, won de Reuselse formatie met 6-11. Behalve de Topklassefinale, werden er nog drie andere finales gespeeld tijdens het NK in Schaijk. Naast Rosolo 1, gingen ook Spes/VIOS B1 en De Korfrakkers A1 en 2 […]
Lees meer

Topartikelen

Dameskorfbal
Rosolo is Nederlands Kampioen op het veld bij de dames!
TeamNL Korfbal
Wijzigingen selectie TeamNL Korfbal