Skip to the main content

In de media #6

Korfbal League Korfbal League 2

Vlak voor de Kerst kwam het AD met een lang interview met Jennifer Tromp (PKC) en een interview met Mady Tims (Groen-Geel). Ook aandacht voor de Korfbal League 2 met een interview met Lotte Keuning (Dalto/Klaverblad Verzekeringen) over haar terugkeer na lang blessureleed.

Kenonz Korfbal League
Blauw-Wit (A) – PKC/Vertom

PKC-coach Jennifer Tromp over leven met kanker: ‘Ik ben een doorzetter, maar heb ook angstige momenten’ – AD.nl (premium)

GG/RMcD Huis Emma – DVO/Transus
DVO stapt met tevreden gevoel het kalenderjaar uit: ‘Wedstrijden tegen mindere ploegen blijven lastig’ – AD.nl (premium)
Mady Tims (45) is de enige vrouwelijke coach in de Korfbal League: ‘Er wordt veel over gepraat’ – AD.nl (premium)

DOS ‘46/VDK Groep – KZ/Keukensale.com
DOS’46 zwemt tussen servet en tafellaken in de Korfbal League: ‘Voor de play-offs zijn we niet goed genoeg’ – De Stentor (premium)
DOS’46/VDK Groep verliest slijtageslag rond de rust. Nijeveners geven riante voorsprong prijs en hollen vervolgens achter de feiten aan – Meppeler Courant
Zwakke tweede helft nekt DOS’46 in gevecht om plek 4 tegen KZ – RTV Drenthe

LDODK/Rinsma Modeplein – KCC/CK Kozijnen
Sportnieuws: LDODK behoudt de koppositie in de Korfbal League | Groenewoud helpt Schouten aan winst – Omrop Fryslân

Korfbal League 2
Aanvallend te mager TOP Arnemuiden verliest in Amsterdam – Omroep Zeeland
Lotte Keuning knokte zich na lang blessureleed terug bij Dalto: ‘Ik dacht: kan ik die acties nog wel maken?’ – AD.nl (premium)
Derbygevoel? Niet echt’; TOP floreert in de Korfbal League 2, Tempo heeft het zwaar – Leidsch Dagblad (premium)

Foto: Frank Stollman

Gerelateerde artikelen

Korfbal Leagueverkiezingen 2023/2024
Korfbal League Topkorfbal
Korfbal Leagueverkiezingen 2023/2024
Traditiegetrouw worden aan het einde van het seizoen de Korfbal Leagueverkiezingen gehouden. In zes categorieën worden de prijzen verdeeld, per categorie zijn er drie genomineerden. De nominaties zijn nu bekend! Beste speelster: Nienke Hintzbergen (PKC/Vertom) Daniëlle Boadi (DVO/Transus) Brett Zuijdwegt (PKC/Vertom) Beste speler: Richard Kunst (PKC/Vertom) Daan Preuninger (Fortuna) Jelmer Jonker (PKC/Vertom) Beste speelster U21: […]
Lees meer
Dameskorfbal Topklasse '23-'24, ronde 7
Dameskorfbal
Dameskorfbal Topklasse '23-'24, ronde 7
Op Bevrijdingsdag stond voor de Dameskorfbal Topklasse gewoon de zevende speelronde op het programma. Met veel spannende wedstrijden! Bij maar liefst vier van de zes wedstrijden was er een eindstand van slechts één goal verschil. Topklasse A Spes/VIOS – Be Quick Spes/VIOS verloor in de zaal nog tweemaal van Be Quick in de play-offs, dus […]
Lees meer
Ereklasse '23/'24 - voorjaar #2
Ereklasse
Ereklasse '23/'24 - voorjaar #2
Na een korfbalvrij weekend rondom Koningsdag werd er afgelopen weekend weer een speelronde in de Ereklasse afgewerkt. Een paar dagen eerder speelden zaalfinalisten PKC en DVO al een doordeweekse wedstrijd.
Lees meer

Topartikelen

Beachkorfbal
Volg het WK Beachkorfbal
TeamNL Korfbal
Wijzigingen selectie TeamNL Korfbal