Skip to the main content

Indeling Ereklasse bekend

Ereklasse Topkorfbal

Woensdag heeft het KNKV de definitieve indelingen voor het wedstrijdkorfbal in de veldcompetitie 2021-2022 bekendgemaakt. De Ereklasse ziet er komend seizoen als volgt uit.


Ereklasse A
Blauw-Wit (A)
DeetosSnel
DOS’46
Fortuna/Delta Logistiek
KCC/CK Kozijnen
LDODK/Rinsma Modeplein

Ereklasse B
AW/DTV
DVO/Accountor
KZ/Thermo4U
PKC/Vertom
TOP (A)
TOP/LITTA

De Ereklasse start in het weekend van zaterdag 4 september aanstaande. De finale staat gepland op zaterdag 11 juni 2022.

Indelingen overige topklassen
Benieuwd naar de indeling van de Hoofdklasse? Weten hoe ’s lands beste A1-teams ingedeeld zijn of hoe de Topklasse Dameskorfbal eruit ziet?

De definitieve indelingen van het wedstrijdkorfbal, de conceptindelingen van het breedtekorfbal en het competitieschema vind je op KNKV.nl, het platform voor verenigingsbestuurders.

Foto: René van Dam, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Hoofdklasse Round-Up #6: Tempo verspeelt koppositie, DSC wint opnieuw
Hoofdklasse Topkorfbal
Hoofdklasse Round-Up #6: Tempo verspeelt koppositie, DSC wint opnieuw

In de Hoofdklasse A verloor Tempo afgelopen zaterdag verrassend van De Meervogels. Dat kostte de Alphenaren de koppositie die nu gedeeld wordt door Oost-Arnhem en buurman Wageningen. In de Hoofdklasse B deed DSC van zich spreken met een heel ruime overwinning op SKF.

Lees meer
Boode: 'Zal competitie en sociale proces gaan missen'
Korfbal League Topkorfbal
Boode: 'Zal competitie en sociale proces gaan missen'

Friso Boode maakte in december bekend, dat hij aan het einde van dit seizoen een punt zet achter zijn succesvolle carrière. In afwachting van de afwikkeling van dit seizoen blikt de oud-international met Korfbal.nl alvast terug op zijn korfbaljaren bij Nic., TOP/SolarCompleet en LDODK/Rinsma Modeplein.

Lees meer
Routekaart competitie
Korfbal League Topkorfbal
Routekaart competitie

Om verenigingen een perspectief te bieden betreffende de competitie, is het KNKV vandaag gekomen met een routekaart. Hierin is uitgewerkt hoe vanaf 21 november de competities gespeeld zouden kunnen worden.

Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal
Media over EK-finale
Internationaal TeamNL Korfbal
EK: Reacties uit Antwerpen