Indoor Sportspektakel zaterdag 6 april 2019

Het Indoor Sportspektakel is een jaarlijks terugkerend evenement, waarbij de B- en C- jeugd korfbal elk jaar weer een fantastische dag beleeft. Dit jaar vindt 'het Indoor Sportspektakel 2.0' plaats op zaterdag 6 april 2019, voorafgaand aan de Dameskorfbal zaalfinale. Tijdens deze dag vol diversiteit kun je leuke spellen spelen met je team en met een aantal spellen zijn mooie prijzen te winnen zowel individueel als in teamverband. Ook doe je natuurlijk mee aan de korfbalwedstrijden en als je geen wedstrijd kunnen jullie één van de vier verschillende area’s bezoeken om even uit te rusten, wat te eten, je idool te ontmoeten of om natuurlijk leuke activiteiten te doen.

Wat is het Indoor Sportspektakel?
Het Indoor Sportspektakel is een sport- en speldag voor B- en C-jeugdleden van korfbalverenigingen uit heel Nederland. Het programma bestaat uit zowel water- als korfbalactiviteiten, het leuke is: je mag zelf bepalen welke activiteiten je gaat doen.

• Waterkorfbalwedstrijden
  • Spetterende waterspellen
  • Korfbalwedstrijden
  • Korfbal Battle

De activiteiten in het water vinden plaats in Nationaal Zwemcentrum De Tongelreep, de activiteiten voor binnen vinden plaats in het Indoor-Sportcentrum Eindhoven. Daarnaast heb je toegang tot zowel de finale van de Hoofdklasse A-jeugd als de finale van de Topklasse die na het Indoor Sportspektakel plaatsvinden.

Deelnemen
Als je mee wilt doen aan het Indoor Sportspektakel, dien je in het bezit te zijn van een zwemdiploma. Je kunt meedoen met een team van minimaal vier en maximaal acht personen, waarbij minimaal één volwassen begeleider aanwezig is (18+). De poules worden ingedeeld op sterkte, geef dus bij het aanmelden aan in welke categorie je wilt deelnemen: categorie B-jeugd sterk, B-jeugd normaal, C-jeugd sterk of C-jeugd normaal. Houd er ook rekening mee dat er per team enkele wedstrijden gefloten moeten worden. De kosten voor deelname zijn: € 21,- per deelnemer en € 19,- per begeleider.

Bij je deelname is inbegrepen:

• Deelname aan de activiteiten overdag
  • Toegang tot de Zaalfinale Dameskorfbal
  • Eén bon voor een broodje kroket of frikandel

De inschrijving sluit op 21 maart 2019. Aanmelden met jouw team kan via de ticketpagina. De begeleiders van de teams dienen apart een ticket te bestellen als ‘begeleider ISS B-&C-jeugd’.

Wanneer je vragen hebt of problemen ondervindt bij het bestellen van de kaarten kun je tijdens kantooruren contact opnemen met de support afdeling van EventsIT Ticketing via e-mail: ticketing@eventsIT.nl of telefoon: +31 (0)10 79 00060