Indoor Sportspektakel zaterdag 6 april 2019

Het Indoor Sportspektakel is een jaarlijks terugkerend evenement, waarbij de B- en C- jeugd korfbal elk jaar weer een fantastische dag beleeft. Dit jaar vindt 'het Indoor Sportspektakel 2.0' plaats op zaterdag 6 april 2019, voorafgaand aan de Dameskorfbal zaalfinale. Tijdens deze dag vol diversiteit kun je leuke spellen spelen met je team en met een aantal spellen zijn mooie prijzen te winnen zowel individueel als in teamverband. Ook doe je natuurlijk mee aan de korfbalwedstrijden en als je geen wedstrijd kunnen jullie één van de vier verschillende area’s bezoeken om even uit te rusten, wat te eten, je idool te ontmoeten of om natuurlijk leuke activiteiten te doen.

Wat is het Indoor Sportspektakel?
Het Indoor Sportspektakel is een sport- en speldag voor B- en C-jeugdleden van korfbalverenigingen uit heel Nederland. Het programma bestaat uit zowel water- als korfbalactiviteiten, het leuke is: je mag zelf bepalen welke activiteiten je gaat doen.

• Waterkorfbalwedstrijden
  • Spetterende waterspellen
  • Korfbalwedstrijden
  • Korfbal Battle

De activiteiten in het water vinden plaats in Nationaal Zwemcentrum De Tongelreep, de activiteiten voor binnen vinden plaats in het Indoor-Sportcentrum Eindhoven. Daarnaast heb je toegang tot zowel de finale van de Hoofdklasse A-jeugd als de finale van de Topklasse die na het Indoor Sportspektakel plaatsvinden.

Wil je deelnemen? Dan moet je wel in het bezit zijn van een zwemdiploma. En elk team dient een begeleider te hebben van 18 jaar of ouder. Houd er ook rekening mee dat per team enkele wedstrijden gefloten moeten worden.

Meer informatie over het inschrijven komt over enkele weken, houd de site en de social media accounts goed in de gaten. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met meer informatie.