Skip to the main content

Informatie en inschrijven beachkorfbalclinics zondag 21 augustus 2022

Beachkorfbal

Naast dat zondag 21 augustus 2022 het NK Beachkorfbal Outdoor plaatsvindt, geeft Ruben Boode (assistent-bondscoach van TeamNL Korfbal) die middag een beachkorfbalclinic. Wil jij kennismaken met beachkorfbal of jouw beachkorfbalvaardigheden verder  ontwikkelen en doe je niet mee aan het toernooi? Meld jezelf dan aan voor deze clinic!

De beachkorfbalclinic vindt net als het beachkorfbaltoernooi plaats in het The Hague Beach Stadium in Scheveningen. De clinic vindt plaats van 14.00 uur tot 15.00 uur. In verband met het weer kan het zijn dat de tijden nog iets aangepast worden. Als dit het geval is, ontvangen de deelnemers hierover een mail.

Aanmelden beachkorfbalclinic

De beachkorfbalclinic is leuk voor iedereen. Jong of oud, korfballer of geen korfballer, iedereen mag meedoen aan deze clinic. Aanmelden voor een clinic doe je via dit formulier.

Beachkorfbaltoernooi

Het beachkorfbaltoernooi is al jaren een groot succes. Teams van E-jeugd tot en met senioren doen mee aan dit toernooi. Meer over het toernooi lees je hier.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto

Gerelateerde artikelen

Succesvolle tweede week Tour de Camping
Evenementen
Succesvolle tweede week Tour de Camping
Ruim driehonderd vrolijke kinderen, enthousiaste korfbaltrainers, blije ouders, RCN-campings met mooie velden om te sporten én lekker warm weer. Dat waren de ingrediënten voor de zomereditie van Tour de Camping 2022. “Ook deze editie was weer een groot succes. Elke dag deden er weer veel kinderen mee aan de clinics. Het is mooi dat wij […]
Lees meer
Veel enthousiasme tijdens eerste week Tour de Camping
Evenementen
Veel enthousiasme tijdens eerste week Tour de Camping
Deze week deden ruim honderd kinderen mee aan korfbalclinics op RCN Vakantieparken. “Het was weer een hele mooie week. Het mooiste aan het Tour de Camping-concept is dat iedereen vrijblijvend kan aansluiten bij de clinic en op een speelse manier kennis kan maken met korfbal. We zagen veel enthousiasme bij de deelnemers én bij hun […]
Lees meer
Goud voor TeamNL Korfbal op The World Games
Internationaal TeamNL Korfbal
Goud voor TeamNL Korfbal op The World Games
TeamNL Korfbal won zondagavond het goud op The World Games 2022. In een vol Birmingham Jefferson Civic Complex werd België in de finale met 23-12 verslagen. Het brons ging naar Chinees Taipei, dat een spannende strijd met Duitsland uitvocht om plek drie en uiteindelijk met 22-23 won.
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal
Goud voor TeamNL Korfbal op The World Games
Internationaal
Video: portret Randell van der Steen en Gerald van Dijk