IKF Open Europees Kampioenschap Beachkorfbal 2017

Op 20 augustus vindt op de finaledag van het EK Beachkorfbal een groot Beachkorfbaltoernooi plaats. We hopen daarbij ons record van 100 deelnemende teams te verbreken, ben jij daar onderdeel van?

LET OP: op deze dag vindt ook het NK Beachkorfbal Dames plaats. Je kunt je daarvoor inschrijven met het onderstaande formulier.

Of je nou in de E-pupillen of in een seniorenteam speelt, voor iedereen en op elk niveau is het mogelijk om deel te nemen. Een team bestaat uit minimaal 6 spelers en er wordt 4 tegen 4 gespeeld.

Om 11:00 uur zullen de wedstrijden starten en om ca. 16:00 uur is het toernooi afgelopen.
Alle wedstrijden worden gespeeld in en rondom het The Hague Beach Stadium te Scheveningen.

Inschrijfgeld: €30 per team. Schrijf je in via onderstaand formulier.
Voor meer toernooi-info kun je terecht op de website van de IKF.

Wil jij gratis beachlid worden? Klik dan hier voor meer info.
Als beachlid word je op de hoogte gehouden van alle Beachkorfbaltoernooien en kun je deelnemen aan rankingtoernooien.

Foto: Tim Buitenhuis