NK Beachkorfbal Outdoor

Op 12 augustus vindt het NK Beachkorfbal plaats op het strand van Scheveningen. Wil jij deelnemen? Dan dien je je te plaatsen via de Beachkorfbal Ranking. Indien je met jouw team speelt op KL/Hoofdklasse/1ste klasse niveau dan ben je direct geplaatst voor het eindtoernooi en kun je je direct inschrijven. Ben je niet geplaatst, maar wil je wel deelnemen, dan kun je een week later alsnog meedoen. Je kunt je in dat geval aanmelden voor het toernooi dat tijdens het EK plaatsvindt, op 20 augustus. Dat doe je via het desbetreffende inschrijfformulier.

LET OP: het NK voor dames vindt plaats tijdens het EK, op 20 augustus. Wil je je daarvoor inschrijven, klik dan door naar het inschrijfformulier voor het EK.

Om 11:00 uur zullen de wedstrijden starten en om ca. 16:00 uur is het toernooi afgelopen. Alle wedstrijden worden gespeeld in en rondom het The Hague Beach Stadium te Scheveningen.

Inschrijfgeld: €30 per team. Schrijf je in via onderstaand formulier.

Wil jij gratis beachlid worden? Klik dan hier voor meer info.
Als beachlid word je op de hoogte gehouden van alle Beachkorfbaltoernooien en kun je deelnemen aan rankingtoernooien.

Foto: Erwin Bartman, Korfbalfoto.nl