Skip to the main content

Inschrijving NK Beachkorfbal Indoor is geopend

Beachkorfbal

Zaterdag 26 februari 2022 vindt weer het NK Beachkorfbal Indoor plaats in The Beach Aalsmeer. Dit altijd leuke indoortoernooi op het zand is voor iedereen van de E-, D-, C-, B- en A-jeugd. Vijftig teams kunnen deelnemen en de inschrijving is nu geopend.

In twee dagdelen strijden de verschillende categorieën om de titel. Er wordt vier tegen vier gespeeld en elk team bestaat uit twee mannen en twee vrouwen.

Het programma ziet er als volgt uit:

10:30 – 13:30 uur E- en D-jeugd
14:00 – 17:00 uur C-, B-, A-jeugd

Inschrijven
Je kunt je inschrijven via dit formulier tot uiterlijk 20 februari 2022. Wees er snel bij want dit evenement is altijd snel volgeboekt. We adviseren je om met minimaal zes personen je team te formeren.
Deelname kost € 25,- per team.

Let op!
Vanuit het inschrijfformulier word je direct naar de betalingsmodule geleid. Zonder betaling is je team niet ingeschreven!
Na inschrijving is geen restitutie mogelijk.

Heb je nog vragen over het toernooi of je aanmelding, mail dan naar beachkorfbal@knkv.nl.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Laatste plekken voor NK Beachkorfbal Outdoor
Beachkorfbal
Laatste plekken voor NK Beachkorfbal Outdoor

Voor het NK Beachkorfbal Outdoor op 28 augustus zijn nog een paar plekken vrij voor deelname. Bij de meeste categorieën kunnen nog twee teams geplaatst worden.

Lees meer
NK Beachkorfbal Outdoor: 'Heerlijk weer dit'
Beachkorfbal
NK Beachkorfbal Outdoor: 'Heerlijk weer dit'

Een heerlijke dag met lekker weer, gezelligheid, plezier voor alle teams en met een internationaal tintje. Zo was het NK Beachkorfbal Outdoor afgelopen zaterdag in Scheveningen. Bij de vijftig deelnemende teams was ook een seniorenteam uit Armenië aanwezig en binnen het scheidsrechterskorps deden twee Belgische scheidsrechters mee. Organisator Barry Schep: ‘Heerlijk weer dit en mét publiek.’

Lees meer
NK Beachkorfbal: nog één week om je aan te melden
Beachkorfbal Evenementen
NK Beachkorfbal: nog één week om je aan te melden

Al meer dan vijfhonderd liefhebbers hebben zich ingeschreven voor het NK Beachkorfbal op 28 augustus in The Hague Beach Stadium (Scheveningen). Nog niet aangemeld met je team? Dat kan nog tot en met 18 augustus.

Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal
EK: ticketverkoop finaledagen
Internationaal TeamNL Korfbal
TeamNL Korfbal scoort voor Spieren voor Spieren