Skip to the main content

Inschrijvingen NK Beachkorfbal Outdoor 2022 gestart

Beachkorfbal

Zondag 21 augustus 2022 is The Hague Beach Stadium in Scheveningen weer het decor van het NK Beachkorfbal Outdoor voor E-, D-, C-, B-, A-jeugd en senioren. Wil jij samen met jouw team het korfbalseizoen gezellig inluiden met een leuk beachkorfbaltoernooi? Meld jouw team dan snel aan! Het maakt niet uit of je top- of breedtesporter of jong of oud bent, iedereen kan meedoen. 

Het beachkorfbaltoernooi start rond 11.00 uur en eindigt uiterlijk om 17.00 uur. De starttijd van het toernooi kan vervroegd worden indien de temperaturen te hoog zijn. “Veel teams zien deze dag als een mooie start van het nieuwe korfbalseizoen, qua planning proberen we dan ook met iedereen rekening te houden. Ik kijk echt weer uit naar een vol strand met sportende korfballers die veel plezier maken”, aldus organisator Barry Schep. 

Aanmelden
Je kunt je team tot en met 10 augustus aanmelden via dit formulier. Deelname kost 25 euro per team. Zonder betaling is je team niet aangemeld. Heb je een vraag over het toernooi of over de inschrijving? Stuur dan een mail naar beachkorfbal@knkv.nl. 

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto

Gerelateerde artikelen

28 augustus NK Beachkorfbal Outdoor
Beachkorfbal
28 augustus NK Beachkorfbal Outdoor
Heb jij je met jouw team al opgegeven? Op zaterdag 28 augustus is het zover: het NK Beachkorfbal Outdoor voor de E-, D-, C-, B-, A-jeugd en senioren in The Hague Beach Stadium in Scheveningen (Den Haag).
Lees meer
NK Beachkorfbal Outdoor
Beachkorfbal
NK Beachkorfbal Outdoor
Zaterdag 28 augustus 2021 is The Hague Beach Stadium in Scheveningen (Den Haag) weer het decor van het NK Beachkorfbal Outdoor voor de E-, D-, C-, B-, A-jeugd en senioren.
Lees meer
NK Beachkorfbal Outdoor: jij bent er toch ook bij?
Beachkorfbal
NK Beachkorfbal Outdoor: jij bent er toch ook bij?
Wat is er nou mooier dan het seizoen gezamenlijk starten met een leuk beachkorfbaltoernooi? Op zaterdag 21 augustus aanstaande is het The Hague Beachstadium het decor voor het NK Beachkorfbal Outdoor en jij kunt er bij zijn!
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal
Selectie World Games 2022 bekend
Ereklasse Topkorfbal
Ereklasse Round-Up #9: alle kruisfinalisten bekend