Skip to the main content

Insta Talks: Ard Korporaal

Korfbal League Topkorfbal

In Insta Talks spreekt presentator Sjoerd Keizer spe(e)l(st)ers, coaches en arbiters uit de Korfbal League en put daarbij uit de vragen van fans, gesteld op het Instagram-kanaal van Korfbal.nl.

In de zevende aflevering van Insta Talks praat hij met Ard Korporaal, trainer/coach van Fortuna/Delta Logistiek. Korporaal vertelt onder andere over de passie die korfbal voor hem is, wie zijn voorbeeld is en over wat hem en Damien Folkerts zo’n uniek duo maakt.

Hou komende donderdag het Instagram-kanaal van Korfbal.nl in de gaten om te zien wie de volgende gast is. Stuur je vragen in en check dinsdag 23 maart de nieuwe aflevering!

Gerelateerde artikelen

PORTRET: Annelie de Korte
Korfbal League Topkorfbal
PORTRET: Annelie de Korte
Ze is achttien jaar en doet in haar eerste seizoen senioren met DVO/Accountor mee om de prijzen in de Korfbal League. Wat heet: Annelie de Korte is de rising star van dit moment en is door haar goede spel al voortijdig doorgestroomd naar Talent TeamNL Korfbal (U21).
Lees meer
Hoofdklasse A, #1: Dalto haalt uit, Mid-Fryslân geeft punten weg
Hoofdklasse Topkorfbal
Hoofdklasse A, #1: Dalto haalt uit, Mid-Fryslân geeft punten weg
Na maandenlang wachten mochten de Hoofdklasseploegen weer beginnen aan de competitie. Dalto had een gedroomde start, maar dat gold niet voor alle ploegen.
Lees meer
Classic Match: AW.DTV - DOS'46
Hoofdklasse Topkorfbal
Classic Match: AW.DTV - DOS'46
In deze korfballoze periode blikt Korfbal.nl in de rubriek 'Classic Match' terug op de mooiste en spannendste wedstrijden uit het verleden. Vandaag is het tijd voor het eerste spraakmakende duel: de Hoofdklassefinale van 2015 tussen AW.DTV en DOS'46.
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal
Selectie World Games 2022 bekend
Ereklasse Topkorfbal
Ereklasse Round-Up #9: alle kruisfinalisten bekend