Skip to the main content

Insta Talks: Marloes Frieswijk

Korfbal League Topkorfbal

In Insta Talks spreekt presentator Sjoerd Keizer spe(e)l(st)ers, coaches en arbiters uit de Korfbal League en put daarbij uit de vragen van fans, gesteld op het Instagram-kanaal van Korfbal.nl.

In de zesde editie van Insta Talks ontvangt hij Marloes Frieswijk,  speelster van LDODK/Rinsma Modeplein en TeamNL Korfbal. Hoe kijkt ze terug op de spannende wedstrijd tegen KZ/Thermo4U, wat zijn haar persoonlijke doelstellingen en wat vindt ze het leukst van voor de klas staan?

Hou komende donderdag het Instagram-kanaal van Korfbal.nl in de gaten om te zien wie de volgende gast is. Stuur je vragen in en check dinsdag 16 maart de nieuwe aflevering!

Gerelateerde artikelen

Korfbal League Recap #2: Spanning in Driebergen en Amsterdam
Korfbal League Topkorfbal
Korfbal League Recap #2: Spanning in Driebergen en Amsterdam
Na het interessante openingsweekend van vorige week, stelde speelronde twee ook niet teleur. Op zaterdag maakte Dalto het Fortuna erg lastig en sleepte Blauw-Wit pas in de laatste seconden de winst uit het vuur. Op zondag pakte KZ na een heel goede eerste helft de punten tegen LDODK.
Lees meer
Videoquiz ronde #6
Topkorfbal
Videoquiz ronde #6
De zesde en laatste ronde van de Korfbal.nl Videoquiz! Weet jij alles van korfbal? Vul de goede antwoorden in en maak kans op een Float Slipper van Korfbaltotaal!
Lees meer
Zaalcompetitie wordt niet uitgespeeld
Topkorfbal
Zaalcompetitie wordt niet uitgespeeld
In de vergadering van dinsdag 21 april heeft het Bondsbestuur enkele besluiten genomen omtrent de afwikkeling van de zaalcompetitie 2019/2020. De zaalcompetitie wordt ook in de hoogste klassen niet uitgespeeld en er worden geen kampioenen uitgeroepen. Verder bestaat de Korfbal League volgend seizoen (voor één seizoen) uit elf teams en de Topklasse Dames (voor één seizoen) uit negen teams.
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal
Selectie World Games 2022 bekend
Ereklasse Topkorfbal
Ereklasse Round-Up #8: ruime uitslagen