Skip to the main content

Interlands TeamNL Korfbal in Bennekom, Gorredijk en Den Haag

Internationaal TeamNL Korfbal

TeamNL Korfbal is volop in voorbereiding op de World Games (korfbaltoernooi van 13 tot en met 17 juli in Birmingham, Verenigde Staten) en speelt de komende tijd drie interlands in het land. De selectie van bondscoach Jan Niebeek komt naar Bennekom, Gorredijk en Den Haag.

Op dinsdagavond 24 mei speelt TeamNL Korfbal bij DVO/Accountor in Bennekom een interland tegen Duitsland (aanvangstijd 20.00 uur). Zondag 19 juni om 19.00 uur is bij LDODK/Rinsma Modeplein in Gorredijk Suriname de tegenstander en op zondag 26 juni treft TeamNL Korfbal op Sportcampus Zuiderpark in Den Haag de Belgen.

Interlandweekend
Het duel in Den Haag is onderdeel van een interlandweekend, waarin ook de selecties van Nederland U17, Nederland U19 en Talent TeamNL Korfbal in actie komen. Informatie over de kaartverkoop vind je hier, het programma van dit weekend vind je hieronder.

Zaterdag 25 juni
16.30 uur Nederland U17 – Team Haagse selectie U21
18.30 uur Nederland U19 – Duitsland U21
20.30 uur Talent TeamNL Korfbal – België U21

Zondag 26 juni
10.30 uur Nederland U17 – Duitsland U21
12.30 uur Nederland U19 – België U19
14.30 uur TeamNL Korfbal – België
16.30 uur Talent TeamNL Korfbal – Suriname

Publiek en livestream
Voor informatie over toegang tot de zaal en eventuele livestreams van de interlands in Bennekom en Gorredijk houd je de website van de organiserende verenigingen in de gaten.

Eerder deze week maakte bondscoach Jan Niebeek de toernooiselectie voor de World Games 2022 bekend. Meer over TeamNL Korfbal, dat tijdens de World Games in poule A Chinees Taipei, Portugal en Tsjechië treft, vind je op Korfbal.nl en op het Instagram-account van het team.

Foto: Marco Spelten, Actiefotografie

Gerelateerde artikelen

Studio Oranje #2: 'Tranen'
TeamNL Korfbal
Studio Oranje #2: 'Tranen'
In de zevendelige documentaire 'Studio Oranje' werd TeamNL Korfbal gevolgd, op weg naar het WK Korfbal 2015 in België. Vandaag aflevering 2: 'Tranen'.
Lees meer
#ECUP2020: Fortuna pakt voor de derde maal Europa Cup
Internationaal
#ECUP2020: Fortuna pakt voor de derde maal Europa Cup
De finale van de Europa Cup 2020 ging tussen de Nederlands Kampioen Fortuna/Delta Logistiek en Belgisch Kampioen Kwik. De titel werd een makkelijke prooi voor de Delftse ploeg, waar het trainersduo Ard Korporaal/Damien Folkerts het contract met drie jaar verlengde.
Lees meer
Niebeek verrast oud-international Schoonderwoert (102)
TeamNL Korfbal
Niebeek verrast oud-international Schoonderwoert (102)
‘Dit vind ik grandioos zeg.’ Met een grote glimlach pakt Henk Schoonderwoert het cadeau uit dat bondscoach Jan Niebeek hem zojuist overhandigd heeft. Vlak erna gaat de 102-jarige oud-international trots op de foto met het shirt van TeamNL Korfbal, met daarop zijn achternaam en alle handtekeningen van het nationale team.
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal
Selectie World Games 2022 bekend
Ereklasse Topkorfbal
Ereklasse Round-Up #9: alle kruisfinalisten bekend