Skip to the main content

Interlands TeamNL Korfbal in Bennekom, Gorredijk en Den Haag

Internationaal TeamNL Korfbal

TeamNL Korfbal is volop in voorbereiding op de World Games (korfbaltoernooi van 13 tot en met 17 juli in Birmingham, Verenigde Staten) en speelt de komende tijd drie interlands in het land. De selectie van bondscoach Jan Niebeek komt naar Bennekom, Gorredijk en Den Haag.

Op dinsdagavond 24 mei speelt TeamNL Korfbal bij DVO/Accountor in Bennekom een interland tegen Duitsland (aanvangstijd 20.00 uur). Zondag 19 juni om 19.00 uur is bij LDODK/Rinsma Modeplein in Gorredijk Suriname de tegenstander en op zondag 26 juni treft TeamNL Korfbal op Sportcampus Zuiderpark in Den Haag de Belgen.

Interlandweekend
Het duel in Den Haag is onderdeel van een interlandweekend, waarin ook de selecties van Nederland U17, Nederland U19 en Talent TeamNL Korfbal in actie komen. Informatie over de kaartverkoop vind je hier, het programma van dit weekend vind je hieronder.

Zaterdag 25 juni
16.30 uur Nederland U17 – Team Haagse selectie U21
18.30 uur Nederland U19 – Duitsland U21
20.30 uur Talent TeamNL Korfbal – België U21

Zondag 26 juni
10.30 uur Nederland U17 – Duitsland U21
12.30 uur Nederland U19 – België U19
14.30 uur TeamNL Korfbal – België
16.30 uur Talent TeamNL Korfbal – Suriname

Publiek en livestream
Voor informatie over toegang tot de zaal en eventuele livestreams van de interlands in Bennekom en Gorredijk houd je de website van de organiserende verenigingen in de gaten.

Eerder deze week maakte bondscoach Jan Niebeek de toernooiselectie voor de World Games 2022 bekend. Meer over TeamNL Korfbal, dat tijdens de World Games in poule A Chinees Taipei, Portugal en Tsjechië treft, vind je op Korfbal.nl en op het Instagram-account van het team.

Foto: Marco Spelten, Actiefotografie

Gerelateerde artikelen

Play of the Week #4
Korfbal League Topkorfbal
Play of the Week #4
Nieuw dit jaar is de ‘Play of the Week’. Omdat we van mening zijn dat korfbal veel meer spektakel behelst dan alleen mooie doelpunten. De Play of the Week kan bijvoorbeeld ook een killerblock, een torenhoge rebound, een splijtende pass of een ander bijzonder moment zijn.
Lees meer
Korfbal League 2, Round-Up #4
Korfbal League 2 Topkorfbal
Korfbal League 2, Round-Up #4
Na vier speelronden in de Korfbal League 2 is er nog geen zinnig woord te zeggen over de ranglijst. Alleen Fiks staat nog met lege handen, maar verder kan iedereen op een goede dag van elkaar winnen, zo bleek ook afgelopen zaterdag wel weer. Dat maakt het erg interessant.
Lees meer
Kenonz Korfbal League in de media #4
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz Korfbal League in de media #4
In het mediaoverzicht aandacht voor de derby in Koog aan de Zaan en het duel tussen Fortuna en DOS'46 dat eindigde in een gelijkspel. In het Friesch Dagblad een lang artikel over LDODK-routinier André Zwart.
Lees meer

Topartikelen

Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League
Internationaal TeamNL Korfbal
Ran Faber en Bo Oppe toegevoegd aan TeamNL Korfbal