Skip to the main content

Interlands TeamNL Korfbal in Bennekom, Gorredijk en Den Haag

Internationaal TeamNL Korfbal

TeamNL Korfbal is volop in voorbereiding op de World Games (korfbaltoernooi van 13 tot en met 17 juli in Birmingham, Verenigde Staten) en speelt de komende tijd drie interlands in het land. De selectie van bondscoach Jan Niebeek komt naar Bennekom, Gorredijk en Den Haag.

Op dinsdagavond 24 mei speelt TeamNL Korfbal bij DVO/Accountor in Bennekom een interland tegen Duitsland (aanvangstijd 20.00 uur). Zondag 19 juni om 19.00 uur is bij LDODK/Rinsma Modeplein in Gorredijk Suriname de tegenstander en op zondag 26 juni treft TeamNL Korfbal op Sportcampus Zuiderpark in Den Haag de Belgen.

Interlandweekend
Het duel in Den Haag is onderdeel van een interlandweekend, waarin ook de selecties van Nederland U17, Nederland U19 en Talent TeamNL Korfbal in actie komen. Informatie over de kaartverkoop vind je hier, het programma van dit weekend vind je hieronder.

Zaterdag 25 juni
16.30 uur Nederland U17 – Team Haagse selectie U21
18.30 uur Nederland U19 – Duitsland U21
20.30 uur Talent TeamNL Korfbal – België U21

Zondag 26 juni
10.30 uur Nederland U17 – Duitsland U21
12.30 uur Nederland U19 – België U19
14.30 uur TeamNL Korfbal – België
16.30 uur Talent TeamNL Korfbal – Suriname

Publiek en livestream
Voor informatie over toegang tot de zaal en eventuele livestreams van de interlands in Bennekom en Gorredijk houd je de website van de organiserende verenigingen in de gaten.

Eerder deze week maakte bondscoach Jan Niebeek de toernooiselectie voor de World Games 2022 bekend. Meer over TeamNL Korfbal, dat tijdens de World Games in poule A Chinees Taipei, Portugal en Tsjechië treft, vind je op Korfbal.nl en op het Instagram-account van het team.

Foto: Marco Spelten, Actiefotografie

Gerelateerde artikelen

Slotfase zaalcompetitie 2022-2023
Dameskorfbal Hoofdklasse A-junioren Korfbal League Korfbal League 2 Topkorfbal
Slotfase zaalcompetitie 2022-2023
We naderen het einde van de zaalcompetitie seizoen 2022-2023. In dit artikel lees je precies welke wedstrijden er nog gespeeld worden, vind je de livestreamlinks (indien beschikbaar) en check je snel de belangrijkste uitslagen.
Lees meer
A-junioren Hoofdklasse
Hoofdklasse A-junioren Topkorfbal
A-junioren Hoofdklasse
De slotfase van de competitie bij de A-junioren is razend spannend. In de voorlaatste speelronde heeft DVO A1 zich verzekerd van de play-offs, maar wie er tweede gaat worden in de AHKA is nog niet beslist. In de AHKB is PKC A1 al zeker van de play-offs, maar runner-up Fortuna A1 verloor waardoor TOP A1 nu op een gelijk aantal punten staat.
Lees meer
Ticketverkoop Dameskorfbal Zaalfinale gestart
Dameskorfbal Evenementen
Ticketverkoop Dameskorfbal Zaalfinale gestart
De spanning in de Topklasse van het dameskorfbal stijgt en ook bij de A-jeugd blijft het spannend wie, na de kruisfinales, de finaleplekken weten te bemachtigen. Op zaterdag 8 april nemen de winnaars van de kruisfinales het tegen elkaar op tijdens de Dameskorfbal Zaalfinale in de Maaspoort in Den Bosch. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar!  […]
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal Topkorfbal
De opmars van international Ran Faber: ‘Van het woord talent kun je lui worden’
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League