Skip to the main content

Jouw feedback op nieuwe korfbalformats gevraagd

Internationaal

De IKF is bezig met het ontwikkelen van nieuwe aanvullende korfbalformats en vraagt hierbij de internationale korfbalcommunity om feedback. Als grootste bond van de IKF, met de meeste leden, vindt het KNKV het belangrijk om aan de korfballers en de fans te vragen om de nieuwe formats te testen en hierop input te leveren.

De nieuwe formats zijn bedoeld als aanvulling op het succesvolle traditionele 8 tegen 8-format. De hoofdreden hiervoor is om bonden wereldwijd te ondersteunen bij het aantrekken en behouden van meer (en nieuwe) spelers en fans van onze mooie sport.

De testperiode loopt tot en met 28 februari 2023. Jouw input kun je delen in de vorm van video’s van de testen (bijvoorbeeld tijdens een training) die ingezonden worden naar de IKF (office@ikf.org) en door middel van het invullen van deze online survey.

In de onderstaande visual wordt duidelijk welke formats er zijn bedacht en welke nieuwe regels hierop van toepassing kunnen zijn. Het volledige overzicht download je hier. Je kunt deze formats gewoon al testen tijdens een training, het hoeft dus niet ingewikkeld te zijn!

Gerelateerde artikelen

Kenonz Korfbal League 2023-2024: een voorbeschouwing
Korfbal League
Kenonz Korfbal League 2023-2024: een voorbeschouwing
Aan de vooravond van het nieuwe Kenonz Korfbal Leagueseizoen gaan we alle ploegen langs. Van promovendus tot kampioen, hoe staan ze er voor? Waar zitten de veranderingen en hoe verliep het veldseizoen? Een voorbeschouwing. We beginnen bij de promovendus: HKC/Creon Kozijnen. De ploeg uit Boven-Hardinxveld stond een jaar eerder ook op de drempel van het […]
Lees meer
A-jeugd zaal Hoofdklasse '23/'24 - #1
A-jeugd Hoofdklasse
A-jeugd zaal Hoofdklasse '23/'24 - #1
Het zaalseizoen is weer van start, ook voor de A-jeugd. In de AHKA trok promovendus Unitas A1 de goede lijn van het veld door, en Dalto A1 won verrassend ruim van DOS '46 A1. In de AHKB zette Albatros A1 een heel dikke uitslag neer en ook Fortuna A1 won met groot verschil.
Lees meer
VIDEO: Kenonz Korfbal League 2023-2024!
Korfbal League Topkorfbal
VIDEO: Kenonz Korfbal League 2023-2024!
We tellen af naar de start van de Kenonz Korfbal League '23/'24! Op zaterdag 18 november om 17.30 uur openen promovendus HKC/Creon Kozijnen en regerend landskampioen PKC/Vertom het bal. Let's go!
Lees meer

Topartikelen

TeamNL Korfbal
Ard Korporaal nieuwe bondscoach van TeamNL Korfbal
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League