Skip to the main content

Kaartverkoop interland 26 juni gestart

Internationaal TeamNL Korfbal U21, U19, U17

De kaartverkoop voor de interlands van TeamNL Korfbal en Talent TeamNL Korfbal op zondag 26 juni tegen respectievelijk België en Suriname is woensdagmiddag gestart. 

De duels maken deel uit van het interlandweekend dat op 25 en 26 juni op de Sportcampus Zuiderpark in Den Haag plaatsvindt en waarbij alle nationale selecties in actie komen.

Voor TeamNL Korfbal is het duel met België de laatste krachtmeting voor de selectie op 4 juli afreist naar Birmingham (VS) voor de World Games. Woensdag werd ook het speelschema van het toernooi, dat van 13 tot en met 17 juli afgewerkt wordt, bekendgemaakt. TeamNL Korfbal begint op 13 juli de poulefase tegen Portugal, speelt op 14 juli tegen Chinees Taipei en sluit op 15 juli de groepsfase af tegen Tsjechië. Op 16 en 17 juli worden de halve finales en de finale gespeeld. Voor de tijden en de andere wedstrijden kijk je op de website van de IKF (Engels).

Talent TeamNL Korfbal is in voorbereiding op het EK U21 van 2022, dat later dit jaar plaatsvindt.

Tickets
De wedstrijden op zaterdag en die op zondagochtend zijn gratis te bezoeken. Kaarten voor de wedstrijden van TeamNL Korfbal en Talent TeamNL Korfbal op zondagmiddag koop je via deze link.

Het programma van zondagmiddag is als volgt:
Zondag 26 juni
14.30 uur TeamNL Korfbal – België
16.30 uur Talent TeamNL Korfbal – Suriname

Meer informatie over het interlandweekend én het gehele programma van deze twee dagen vind je hier.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto

 

Gerelateerde artikelen

Europa Cup in Papendrecht uitgesteld
Internationaal
Europa Cup in Papendrecht uitgesteld
Van 10 tot en met 12 februari zou de PKC-hal het toneel zijn van de finaleronde van de IKF Europa Cup 2022. Vanwege de huidige coronasituatie is nu besloten om het toernooi uit te stellen naar later dit seizoen. De IKF, het KNKV en gastheer PKC/Vertom gaan gezamenlijk op zoek naar alternatieve data.
Lees meer
Pikaar stopt als international, Van Roekel schuift door en selectiestatus Griemink
Internationaal TeamNL Korfbal
Pikaar stopt als international, Van Roekel schuift door en selectiestatus Griemink
Nick Pikaar heeft dinsdag aan de selectie van TeamNL Korfbal medegedeeld dat hij per direct een punt achter zijn interlandcarrière zet. De speler van TOP/LITTA (40 interlands) wil zich gaan richten op zijn carrière buiten het korfbalveld en maakt dus niet langer deel uit van de groep, die zich voorbereidt op het EK in België (oktober). Hierop heeft bondscoach Jan Niebeek besloten om Koen van Roekel (DVO/Accountor) toe te voegen aan TeamNL Korfbal en Terrenc Griemink (GG/IJskoud de Beste) een selectiestatus te geven.
Lees meer
European Korfball Tour: PKC treft Floriant, TOP wacht qualifier
Evenementen Internationaal
European Korfball Tour: PKC treft Floriant, TOP wacht qualifier
De Internationale Korfbal Federatie (IKF) heeft donderdag geloot voor de finaleronde van de European Korfball Tour, die van 11 tot en met 13 februari 2021 wordt gespeeld in Nederland.
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal
Selectie World Games 2022 bekend
Ereklasse Topkorfbal
Ereklasse Round-Up #9: alle kruisfinalisten bekend