KORFBALLERS KLEUREN NEDERLAND!

Door het Coronavirus zijn er veel dingen afgelast of stopgezet. Evenementen, sociale activiteiten en sportwedstrijden en korfbaltrainingen gaan niet meer door. Daar komt nog eens bij kijken dat als gevolg van de kabinetsmaatregelen veel mensen in verpleeghuizen en zorginstellingen alleen thuiszitten. Om hen een hart onder de riem te steken, vragen wij jou om te helpen!

Actie met kleurplaten en brieven tegen eenzaamheid

Simpel, Mick Snel en Jet Hendriks en het KNKV organiseren daarom de hartverwarmende actie: ‘Korfballend Nederland kleurt jouw dag!’ Zij roepen heel korfballend Nederland op om een brief of kleurplaat te maken voor iemand die het heel hard nodig heeft. Vertel iemand hoe jouw dag was, vertel een leuke grap of schrijf een lieve tekst bij je mooie kleurplaat. Hierdoor kunnen we de eenzame mensen wat extra aandacht en liefde geven.

Laten wij met zijn allen deze mensen een onvergetelijke dag bezorgen. Zij hebben het namelijk hard nodig! Download de kleurplaat en het briefpapier hieronder!

Hoe werkt het?
Hieronder kun je de mooie kleurplaat of briefpapier downloaden. Hoe meer, hoe beter!

Maak een foto van jouw tekening of brief en stuur deze op naar: simpel@2basics.nl. Onder alle deelnemers verloten wij namelijk drie digitale meet and greets met Mick & Jet!

Doe jouw kleurplaat of brief vervolgens op de post en stuur hem naar jouw opa, oma of iemand in het verzorgingstehuis. Deel dit bericht met jouw vrienden en familie en laten we samen deze mensen de dag van hun leven bezorgen!

Jij kleurt/schrijft toch ook mee?