Skip to the main content

Koop nu je tickets voor het NK Zaalkorfbal!

Dameskorfbal Evenementen Topkorfbal

Op zaterdag 6 april staat de Maaspoort in Den Bosch de hele dag in het teken van korfbal! Voor het eerst zullen de finales bij de D-, C- en B-jeugd op deze nieuwe locatie worden gespeeld. Daarnaast vinden ’s avonds de finales van de A-jeugd dames en Topklasse dames plaats. Ben jij erbij op deze finaledag vol korfbal?

Programma
Het programma ziet er als volgt uit:

  • 11.30 uur – Deuren open
  • 12.30 uur – Finale D-jeugd
  • Gevolgd door (maar niet voor 14.00 uur) – Finale C-jeugd
  • Gevolgd door (maar niet voor 15.30 uur) – Finale B-jeugd
  • Gevolgd door (maar niet voor 17.30 uur) – Finale A-jeugd dames
  • Gevolgd door (maar niet voor 19.30 uur) – Finale Topklasse dames

Behalve de wedstrijden, zal er op het voorplein van de Maaspoort de hele dag van alles te doen zijn. Ook vindt overdag het Korfbalspektakel 2.0 voor de D- en C-teams van dameskorfbalverenigingen plaats in en rondom de Maaspoort. Meer informatie hierover vind je hier.

Tickets
We verkopen verschillende soorten tickets. Allereerst is er een ticket waarmee je toegang hebt tot de finales voor D-, C- en B-jeugd. Dit ticket kost €6,00 voor volwassenen en €3,00 voor kinderen. Ten tweede is er een ticket waarmee je toegang hebt tot beide damesfinales. Dit ticket kost €10,00 voor volwassenen en €5,00 voor kinderen. Ten slotte is er nog een dagticket, waarmee je alle vijf de wedstrijden in de Maaspoort kunt bekijken. Dit ticket kost €12,50 voor volwassenen en €6,00 voor kinderen.

Zien we jou op 6 april in de Maaspoort in Den Bosch? Koop je tickets hier.

Foto’s: Clemens van Santvoort (links) en Erik Terpstra (rechts), Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Kenonz Korfbal League Recap - play-offs #2
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz Korfbal League Recap - play-offs #2
De finalisten zijn bekend! De strijd om de landstitel in de finale van de Kenonz Korfbal League zal gaan tussen PKC/Vertom en DVO/Transus. Rotterdam Ahoy kleurt wederom groen en wit, net als vorig jaar.
Lees meer
Arbitrage slotfase zaalseizoen bekend
A-jeugd Hoofdklasse Korfbal League Korfbalfinale Topkorfbal
Arbitrage slotfase zaalseizoen bekend
De aanwijzingen van de arbiters voor de laatste wedstrijden van het zaalseizoen ’23/’24 zijn bekend gemaakt. Stan de Groot en Peter van der Terp zijn aangewezen voor de finale van de Kenonz Korfbal League in Rotterdam Ahoy, de finale van de A-jeugd wordt gefloten door Lodewijk Hut en Riejander Deen. Alle aanwijzingen voor de slotfase […]
Lees meer
NK Zaalkorfbal '23/'24 - Round-Up
Evenementen
NK Zaalkorfbal '23/'24 - Round-Up
Op zaterdag 6 april was de Maaspoort in Den Bosch de hele dag het decor van het NK Zaalkorfbal. De finales van de D-jeugd, C-jeugd en B-jeugd werden overdag gespeeld en ’s avonds stonden de finales van de A-jeugd dames en Topklasse dames op het programma. Na een fantastische dag en een aantal zinderende finales […]
Lees meer

Topartikelen

A-jeugd Hoofdklasse Dameskorfbal Korfbal League Korfbal League 2
Slotfase zaalcompetitie '23-'24
TeamNL Korfbal
Ard Korporaal nieuwe bondscoach van TeamNL Korfbal