‘Verbaasd over snelheid, fysieke duels en entourage’

‘Verbaasd over snelheid, fysieke duels en entourage’

Korfbal League1 TeamNL Korfbal

Wim Scholtmeijer was onlangs te gast bij het programma Bloed, Zweet en Tranen van ALLsportsradio. Nadat de bondscoach van TeamNL Korfbal drie kwartier met presentator Mario van der Ende had gesproken over zijn drijfveren, kreeg hij de vraag waarom iedereen eens een Korfbal Leagueduel zou moeten bezoeken.

“Iedereen die ik uitnodig en voor het eerst een Korfbal Leaguewedstrijd ziet, is verbaasd over de snelheid, de fysieke duels en de entourage. We zijn de best bezochte zaalsport van Nederland en we hebben de boel goed voor elkaar. De Korfbal League gaat bijna beginnen. Ik heb er onwijs veel zin in.”

De hele uitzending - met daarin Scholtmeijers tocht langs ASKO (nu AVO), Nic., Fortuna, PKC, TOP, Jong Oranje en TeamNL Korfbal, luister je hier terug.

Voorbeschouwingen op korfballeague.nl
Alles over het Cashback World Korfbal Leagueseizoen 2019-2010, dat vrijdag 8 november begint en zaterdag 4 april eindigt in Rotterdam Ahoy, vind je op korfballeague.nl. Vanaf 29 oktober verschijnt op korfballeague.nl dagelijks een voorbeschouwing van één van de tien teams.

Datum: 29 oktober 2019 uur
Door: Redactie Korfbal.nl