Daniel Harmzen hoofdtrainer Groen-Geel

Korfbal League1

GG/IJskoud de beste heeft de trainersstaf voor het seizoen 2020-2021 rond. Daniël Harmzen zal komend seizoen aan het roer staan bij de Wormernezen.

Harmzen, oud-speler van TOP/SolarCompleet, zal hierbij geassisteerd worden door Thijs Muller. Ook het tweede van Groen-Geel heeft een nieuwe trainer: Christian Germans, ook afkomstig van TOP. Ook hij zal Harmzen assisteren.

Over zijn keuze voor Groen-Geel zegt Harmzen op de website van GG/IJskoud de Beste het volgende: “In 2016 had ik het genoegen om de finale van de junioren van Groen-Geel in Ziggo Dome te zien voordat ik zelf moest aantreden. Bijgebleven is het volwassen niveau wat ze toen in de junioren haalden. Afgelopen jaren is deze groep en de club opgeklommen naar de Korfbal League. Het is nu aan mij, tezamen met de overige stafleden, deze jonge talentvolle groep weer een stapje verder te brengen.”

Datum: 28 maart 2020 uur