Skip to the main content

Korfbal Leagueverkiezingen: eerste nominaties vrijdag bekend

Korfbal League Topkorfbal

Wie blonken er uit tijdens het afgelopen Korfbal Leagueseizoen? Volgende week kunnen de spelers en coaches van de Korfbal Leagueteams stemmen op hun favorieten in de zes categorieën. Het traditionele bijbehorende gala gaat vanwege de corona-omstandigheden niet door en daarom zullen de winnaars van de Korfbal Leagueverkiezingen de prijs apart van elkaar uitgereikt krijgen.

Tot en met komende dinsdag worden op Korfbal.nl de drie genomineerden in onderstaande categorieën bekendgemaakt. Deze nominaties zijn tot stand gekomen na input van zowel de Korfbal Leaguecoaches als de afdeling Topkorfbal van het KNKV. Vervolgens hebben de Korfbal Leaguespelers en -coaches (25 stemmen per Korfbal Leaguevereniging) en Korfbal League-arbiters tot maandag 7 juni de tijd om hun stem uit te brengen.

-Beste speler U21
-Beste speelster U21
-Beste scheidsrechters
-Beste coach
-Beste speler
-Beste speelster

Topscorers en Goals van het jaar
Ook de topscorers van afgelopen competitie en de makers van de Goal van het jaar (voor beide geldt: mannen en vrouwen) worden binnenkort in het zonnetje gezet. Die laatste prijs is een publieksprijs en daarvan start komende woensdag in beide categorieën de finaleronde.

Tip: hou de komende dagen Korfbal.nl in de gaten voor alle genomineerden!

Archieffoto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Classic Match: finales van de jaren ‘80
Topkorfbal
Classic Match: finales van de jaren ‘80

In deze korfballoze periode blikt Korfbal.nl in de rubriek ‘Classic Match’ terug op de mooiste en spannendste wedstrijden uit het verleden. Deze keer blikken we terug op korfbalfinales in de jaren ‘80.

Lees meer
De held van … Marvin Piepers
Korfbal League Topkorfbal
De held van … Marvin Piepers

In deze korfballoze periode vragen we (oud)korfballers wie hun held is. Tegen wie keken zij op toen zij begonnen met korfballen, wie was hun voorbeeld? En wat passen ze toe in het eigen spel of leven? “Ik ging met mijn broer en vader naar de zaalfinale van 2011 tussen TOP en PKC.”, vertelt Marvin Piepers over zijn ‘held’ Mick Snel.

Lees meer
VIDEO: Peter van der Terp en Stan de Groot
Topkorfbal
VIDEO: Peter van der Terp en Stan de Groot

Peter van der Terp en Stan de Groot zijn sinds vorig seizoen een vast scheidsrechtersduo. Korfbal.nl volgde het tweetal onlangs tijdens een onderlinge wedstrijd van TeamNL Korfbal.

Lees meer

Topartikelen

Beachkorfbal
28 augustus NK Beachkorfbal Outdoor
Korfbal League Topkorfbal
Topscorer vrouwen: Celeste Split