Challenge FUN

Challenge FUN - 28 december 2017

Challenge FUN is een activiteit die toegankelijk is voor alle teams, kampioenen maar ook voor niet-kampioenen!

Plezier staat voorop. En dit jaar doen we meer dan ooit. We beginnen de dag met een clinic van internationals. Gaan jullie met hen de uitdaging aan? Na een uur lang leren en plezier hebben, kun je eventueel een foto maken met deze kampioenen. Dan zijn jullie er nog niet, want ’s avonds wacht uiteraard het bomvolle avondprogramma met twee wedstrijden topkorfbal.

Korfballers die uitkomen in de E-, D-, en C-jeugd, kampioen of niet-kampioen, kunnen zich opgeven voor de Challenge FUN! Wat is de Challenge FUN?

1. Tussen 14.00-17.00 uur worden 3 uitdagende clinics van 1 uur gegeven door korfbal internationals van TeamNL Korfbal en Jong Oranje
2. Na afloop mogelijkheid voor een foto met die internationals
3. Toegang tot het avondprogramma

Kortom veel uitdaging en heel veel plezier!!!

Doet jouw team of vereniging mee aan de Challenge FUN? Bestel dan snel je tickets, want er is maar plaats voor 50 deelnemers per leeftijdscategorie!

De kosten zijn € 14,50 per persoon inclusief servicekosten, maar nog zonder transactiekosten (verschillend per betaalmodule). Begeleiders kunnen tickets kopen voor het avondprogramma en daarmee gewoon bij hun kinderen op de tribune zitten.

Sessie 1: 14.00u: D&E-jeugd
Sessie 2: 15.00u: D&E-jeugd
Sessie 3: 16.00u: B&C-jeugd

Bekijk het volledige programma van de Korfbal Challenge hier.