TeamNL Korfbal Fandag

TeamNL Korfbal Fandag - 28 december 2018

Op vrijdag 28 december gaan we iets bijzonders doen. TeamNL Korfbal is aanwezig in het Topsportcentrum Rotterdam om hun fans te ontmoeten. We organiseren de derde editie van de Fandag met tal van activiteiten. Naast veel fun, schminken en muziek, kun je mee doen aan de Challenge FUN clinics. Bovendien kun je de spelers ontmoeten, handtekeningen jagen, selfies maken en ze het hemd van het lijf vragen, uiteraard komen ze ’s avonds nog in actie op de Korfbal Challenge.

Programma
De TeamNL Korfbal Fandag vindt plaats in het Topsportcentrum Rotterdam in Topsporthal 1. Doe mee aan de clinics van Challenge FUN, ga op de foto met de Europees kampioenen en bevraag de internationals tijdens de kidspersconferentie, die om 15.00 uur start. Deelname aan de clinics kost € 15,-, de overige activiteiten zijn gratis te bezoeken.

 

Deelnemers aan de clinics van de Challenge Fun hoeven geen kaarten te kopen voor het avondprogramma, begeleiders kunnen tickets voor het avondprogramma kopen en gewoon bij de kinderen op de tribune zitten. Doe je niet mee met de clinics maar wil je wel het avondprogramma bezoeken? Dan dien je hiervoor wel kaarten aan te schaffen.

Bekijk het volledige programma van de Korfbal Challenge hier.