Bereikbaarheid

De Ziggo Dome is goed bereikbaar met onder andere de auto of het openbaar vervoer.

Trein
In de buurt van de Ziggo Dome liggen twee treinstations: Amsterdam Bijlmer ArenA en Duivendrecht. Beide stations liggen op loopafstand. Zowel intercity's als sprinters met verbindingen vanaf onder meer Schiphol, Utrecht Centraal, Ede-Wageningen, Arnhem, Nijmegen, Eindhoven, Gouda en Rotterdam stoppen op deze stations.

Kom je vanuit de richting Schiphol, Almere en Amersfoort, neem dan de trein naar station Duivendrecht. Reis je vanuit de richting Amsterdam Centraal en Utrecht Centraal, neem dan de trein naar station Amsterdam Bijlmer ArenA.

Op de website van de NS kun je direct een treinkaartje kopen in de vorm van een e-ticket.

De auto
Kom je met de auto? Parkeren kun je op een van de openbare parkeerlocaties rondom Ziggo Dome.

Parkeerlocaties

P Dome
De Passage 100 | 1101 AX Amsterdam (2 minuten lopen)

P1 ArenA
Burg. Stramanweg 130 | 1101 EP Amsterdam (2 minuten lopen)
(24/7 open. Tijdens concerten en voetbalwedstrijden alleen met parkeerkaart organisatie)

P2-Borchlandweg
Borchlandweg | 1099 CT Amsterdam (10 minuten lopen)

Hoe kom je aan parkeertickets?

Bij de parkeerautomaat
In de garage bij de automaat kan je vanaf vier uur voor aanvang van het concert en tot twee uur na het concert een uitrijkaart voor het evenemententarief van €12,00 kopen. Hiervoor is een aparte knop aanwezig op de automaat.

In de Ziggo Dome
Aan de servicebalies op de begane grond in Ziggo Dome kun je uitrijkaarten kopen. Wij hebben uitrijkaarten voor de volgende parkeergarages/plaatsen: P1, P2, P3, P4, P5, P6, P7, P10 en P18. Ziggo Dome verkoopt geen uitrijkaarten voor P Dome.

Voor meer informatie over de bereikbaarheid kijk je op de website van Ziggo Dome.