Korfbalfinale legitimatiekaarthouders

Voor de KNKV-legitimatiekaarthouders is een beperkt aantal stoelen gereserveerd voor de tweede ring. Van 1 februari tot en met 1 april 2019 kunnen KNKV-legitimatiekaarthouders tegen gereduceerd tarief een persoonlijk ticket bestellen. Hierbij geldt: vol = vol. Vul bij de actiecode op de bestelpagina jouw Sportlinknummer in om toegang te krijgen tot de kortingen.

Heb je zo'n gereduceerd ticket kunnen bestellen, houd dan rekening met het volgende:

Bij de toegangscontrole dient de KNKV-legitimatiekaarthouder behalve zijn e-ticket ook zijn KNKV-legitimatiekaart met geldige jaarcoupon (seizoen 2018-2019) of in de Sportlink-app* te tonen bij de toegangscontrole. Zonder zal het ticket als niet geldig worden gezien en géén toegang worden verleend. Dit ticket is persoonlijk en kan dus niet worden overgedragen.

*NB: Hiervoor is het wel noodzakelijk dat er een pasfoto beschikbaar is gesteld binnen Sportlink. Je vindt de digitale bondspas in de app in het menu 'algemeen' onder 'instellingen' en dan 'digitale pas'. Twijfel je in de praktijk aan de echtheid van de pas: door er op te tikken draait deze om en wordt het Sportlink-logo zichtbaar.

Let op: voor de Korfbal Leaguefinale in de Ziggo Dome wordt op stoelnummer verkocht. Groepen die bij elkaar willen zitten, dienen dus gezamenlijk te bestellen.