Nog 31 dagen: Megarecord in Papendrecht

Korfbal League Korfbalfinale

Richting de Cashback World Korfbal Leaguefinale 2019 blikken we terug op iconische momenten uit de geschiedenis van de beste korfbalcompetitie van de wereld. Met nog 31 dagen is het tijd voor weer een Korfbal Leaguerecord. Nog niet zo lang geleden walste PKC/SWKGroep over KCC/SO natural heen. Nog nooit was het verschil groter dan toen: 31 verschil.

Het was een wedstrijd vol met records. Richard Kunst was achttien maal trefzeker en als ploeg scoorde PKC 52 keer, in een wedstrijd waarin het meeste aantal doelpunten ooit (73) vielen. De vraag is of deze records ooit nog uit de boeken gespeeld gaan worden.

Op zaterdag 13 april 2019 vindt de veertiende Cashback World Korfbal Leaguefinale plaats in Ziggo Dome, tickets koop je hier.

Datum: 13 maart 2019 - 07:05 uur