Nog 32 dagen: Openingswedstrijd betekent hoogste gelijkspel

Korfbal League Korfbalfinale

Richting de Cashback World Korfbal Leaguefinale 2019 blikken we terug op iconische momenten uit de geschiedenis van de beste korfbalcompetitie van de wereld. Met nog 32 dagen is het voor een Korfbal Leaguerecord. In de openingswedstrijd van het seizoen 2015/2016 zorgden PKC/SWKGroep en Blauw-Wit voor spektakel.

Vrijdagavond 27 november 2015 betekende voor Nadhie den Dunnen de terugkeer na een jaar lang blessureleed en voor Blauw-Wit verscheen voor het eerst op Korfbal Leagueniveau Momo Stavenuiter binnen de lijnen. De voormalig speler van DVO/Accountor pakte direct een prominente hoofdrol. In de slotminuut maakte hij de gelijkmaker.

De pot tussen PKC en Blauw-Wit eindigde in 32-32, nog steeds het hoogste gelijkspel uit de geschiedenis van de Korfbal League.

Op zaterdag 13 april 2019 vindt de veertiende Cashback World Korfbal Leaguefinale plaats in Ziggo Dome, tickets koop je hier.

Datum: 12 maart 2019 - 07:27 uur