Nog 33 dagen: Tim Bakker reeg prijzen aaneen

Korfbal League Korfbalfinale

Richting de Cashback World Korfbal Leaguefinale 2019 blikken we terug op iconische momenten uit de geschiedenis van de beste korfbalcompetitie van de wereld. Met nog 33 dagen is het tijd voor Tim Bakker. De prijzenvreter nam op 33-jarige leeftijd afscheid van het topkorfbal.

Bakker speelde niet zijn gehele leven bij KZ/Thermo4U, zijn eerste minuten op het hoogste niveau maakte hij namelijk bij Blauw-Wit. Toch is Bakker een kind van de vereniging en zal iedereen hem bestempelen als clubicoon pur sang. Nog steeds is hij nauw betrokken bij de Kogers, maar niet meer als speler.

In zijn hoogtijdagen wist hij in vijf jaar tijd vier finales te halen en zelfs drie te winnen. In dat ene jaar waarin de finale niet gehaald werd, miste Bakker het einde van de competitie. Een achillespeesblessure gooide roet in het eten.

Op zaterdag 13 april 2019 vindt de veertiende Cashback World Korfbal Leaguefinale plaats in Ziggo Dome, tickets koop je hier.

Datum: 11 maart 2019 - 07:30 uur