Nog 36 dagen: Mirjam Maltha meeste wedstrijden in Korfbal League

Korfbalfinale

Richting de Cashback World Korfbal Leaguefinale 2019 blikken we terug op iconische momenten uit de geschiedenis van de beste korfbalcompetitie van de wereld. Met nog 36 dagen is het tijd voor de 36-jarige Mirjam Maltha, de meest ervaren speler die de Korfbal League kent.

De geboren Schiedamse speelt al sinds de start van de Korfbal League in het roodwit van Fortuna/Delta Logistiek en miste haast geen enkele wedstrijd. In veertien seizoenen speelde ze al 270 wedstrijden voor de Delftse vereniging. Zeventien meer dan haar ploeggenoot Marcel Segaar en veertien meer dan Marc Broere. Beide heren kondigden hun afscheid aan, maar Maltha lijkt ook volgend seizoen het roodwit van de Delftenaren te verdedigen. Zal ze de grens van driehonderd gaan halen?

Op zaterdag 13 april 2019 vindt de veertiende Cashback World Korfbal Leaguefinale plaats in Ziggo Dome, tickets koop je hier.

Datum: 8 maart 2019 - 07:02 uur