Op naar 4 april 2020 (2)

Op naar 4 april 2020 (2)

Korfbalfinale

Zaterdag 4 april 2020. Op die dag is Rotterdam Ahoy het decor van de finale van het Cashback World Korfbal Leagueseizoen 2019-2020. Tot het zover is blikt Korfbal.nl één keer per maand vooruit met Eric Geijtenbeek, Eventmanager bij het KNKV.

Geijtenbeek (op de foto met collega Barry Schep, voorafgaand aan het NK Veldkorfbal in De Lier): “Momenteel onderzoeken we met technisch producent Unlimited Productions en Rotterdam Ahoy hoe we de Ahoy Arena en de omliggende ruimtes het best kunnen inzetten. Dan gaat het om keuzes als: hoe bouwen we de zaaltribunes op, voor welke verlichting kiezen we, waar plaatsen we de pers en livestream, wat is de beste ruimte voor entertainment? En zo zijn er nog veel meer praktische vragen te beantwoorden."

Hij vervolgt: “De finales staan centraal en daarbij is het zaak om een goede verbinding te hebben met het Korfbalcongres 2020 en de overige side-events. We streven naar een ultieme combinatie van sport en vermaak en voordat we alles verder kunnen uitwerken is een goede indeling een eerste vereiste."

Positionering
Verder is Geijtenbeek met zijn collega's van Marketing en Communicatie in gesprek over de positionering van het evenement. "Volgende week gaan we samen naar Rotterdam Ahoy, zodat ook zij een actueel beeld hebben en dus mee kunnen denken."

Datum: 3 juli 2019 uur
Door: Redactie korfbal.nl