Op naar 4 april (7)

Korfbalfinale

Zaterdag 4 april. Op die dag is Rotterdam Ahoy het decor van de finale van het Cashback World Korfbal Leagueseizoen 2019-2020. Tot het zover is blikt Korfbal.nl één keer per maand vooruit met eventmanager Eric Geijtenbeek en/of Barry Schep (projectleider Evenementen).

Geijtenbeek: "De Pre-Sale begon afgelopen vrijdag en aan het einde van de dag hadden we al 2750 tickets verkocht. Inmiddels, na vijf dagen, is al meer dan de helft van de nu beschikbare stoeltjes bezet. De Arena Noord - direct aan het veld - is al uitverkocht, net zoals meerdere vakken op de tweede ring."

De eventmanager licht toe: "Een verschil met de afgelopen vier finales in de Ziggo Dome is dat de supporters van de finalisten in Rotterdam Ahoy weer op de eerste ring zijn ingedeeld. Daarom is de eerste ring voorlopig gereserveerd voor deze fans."

Geijtenbeek is tevreden over de start van de kaartverkoop. "We lopen ruim voor op vorig jaar, een teken dat de finale in Rotterdam Ahoy erg leeft. Dat de Cashback World Korfbal League op het moment érg spannend is, leidt alleen maar tot meer zin in 4 april."

Pre-Sale tot en met vrijdag 7 februari
De Pre-Sale-periode loopt tot en met vrijdag 7 februari. Vanaf zaterdag 8 februari 0.00 uur gaat de openbare verkoop van start en is het Early Bird-tarief van toepassing. Op 1 maart start de reguliere verkoop.

Geijtenbeek: "Het is duidelijk dat de fans in de Pre-Sale of Early Bird-periode het voordeligst uit zijn. We hebben sowieso als doel dat elke korfbalfan de Korfbal Leaguefinale moet kunnen bezoeken en daarom zijn er al reguliere tickets voor 18 euro, inclusief servicekosten."

Voordeel voor verenigingen, teams, gezinnen en jeugdkampioenen
Geijtenbeek: "Om diezelfde reden zijn er voor verenigingen, teams, gezinnen en jeugdkampioenen standaard de voordelige verenigings- en teamtickets. Zo betalen gezinstickets (twee volwassenen en twee kinderen tot 15 jaar)  17,50 euro per persoon."

"Fans met vragen over de tickets kunnen terecht bij onze ticketpartner CM ", zo vervolgt hij. "Met vragen voor het KNKV kan men terecht bij het KNKV-team Service & Ondersteuning."

Voorbereidingen
Ook over de organisatorische voorbereidingen is Geijtenbeek goed te spreken. "Alles verloopt naar wens. We hebben nog iets minder dan twee maanden te gaan en doen er alles aan om ons motto '#korfbalfinale laat elk hart sneller kloppen' eer aan te doen."

Datum: 5 februari 2020 uur