Pers

Zaterdag 4 april als vertegenwoordiger van de pers aanwezig zijn bij de Korfbal Leaguefinale in Rotterdam Ahoy? Meld je aan via dit formulier.

Vragen over de #korfbalfinale of het accreditatieproces? Neem contact op met persvoorlichter Roelof Jan Vochteloo via roelof-jan.vochteloo@knkv.nl.

Voorwaarden voor accreditatie
Het KNKV stelt de aanwezigheid van mediavertegenwoordigers - en daarmee aandacht voor de Korfbal Leaguefinale - erg op prijs. Om alles in goede banen te laten verlopen gelden de volgende spelregels:

-Enkel mediavertegenwoordigers, waarvan het KNKV kan verwachten dat de werkzaamheden zullen leiden tot publicaties over de Korfbal Leaguefinale, komen in aanmerking voor een accreditatie.
-Aanvragen worden door het KNKV beoordeeld op onder andere het type en bereik van het genoemde medium.
-Aanvragers krijgen direct na het afronden van het accreditatieproces een ontvangstbevestiging in beeld. Een goedkeuring/afkeuring/verzoek om nadere gegevens volgt later.
-Mediavertegenwoordigers, wiens accreditatieaanvragen goedgekeurd worden, ontvangen in de week voorafgaand aan de Korfbal Leaguefinale alle benodigde informatie.
-Accreditatiehouders dienen tijdens de werkzaamheden bij de Korfbal Leaguefinale de accreditatie zichtbaar te dragen en de aanwijzingen van KNKV-medewerkers op te volgen.