Zakelijk

Ziggo Dome laat elk hart sneller kloppen en bij de Cashback World Korfbal Leaguefinale zijn tal van mogelijkheden op het gebied van exposure, hospitality en (marketing-)activatie.

Uiteraard denken we graag mee voor wat betreft pakketten op maat. Voor de finales op 13 april 2019 zijn meerdere mogelijkheden beschikbaar, onder andere:

-Balsponsor Cashback World Korfbal Leaguefinale
-Balsponsor finale A-jeugd
-Reclame LED-boarding

Business arrangement
Nog meer dan voorheen zetten we in op de zakelijke netwerkmogelijkheden rondom de Korfbal Leaguefinale. We willen de businessclubs en sponsors van alle verenigingen verbinden en de mogelijkheid bieden om hun netwerk te verbreden. Daarom bieden we op het gebied van hospitality dit jaar een business arrangement aan. U wordt op de Live avenue ontvangen en kunt onder het genot van een drankje de finale bijwonen. Uiteraard kunt u uw zakelijke netwerk uitbreiden en/of uw zakelijke relaties meenemen naar dit unieke evenement.

Een compleet Business arrangement voor € 99,- per persoon (incl. BTW)
-         Welkomstdrankje en garderobe;
-         €30,- tegoed op de Wallet;
-         Parkeerkaart P1;
-         Gereserveerde VIP-plaats op de exclusieve Live Avenue.

Interesse? Neem contact op met evenementen@knkv.nl voor de mogelijkheden.