Zakelijk

Bij de Korfbal Leaguefinale zijn tal van mogelijkheden op het gebied van exposure, hospitality en (marketing-)activatie.

Uiteraard denken we graag mee voor wat betreft pakketten op maat. Voor de finales zijn meerdere mogelijkheden beschikbaar, onder andere:

-Balsponsor Korfbal Leaguefinale
-Balsponsor finale A-jeugd
-Reclame LED-boarding

Business-arrangement
In lijn met voorgaande jaren zet het KNKV in op de zakelijke netwerkmogelijkheden rondom de Korfbal Leaguefinale. We willen de businessclubs en sponsors van alle verenigingen verbinden en de mogelijkheid bieden om hun netwerk te verbreden. Daarom bieden we op het gebied van hospitality een business-arrangement aan. Uiteraard kunt u uw zakelijke netwerk uitbreiden en/of uw zakelijke relaties meenemen naar dit unieke evenement.

Nadere informatie over het business-arrangement volgt. Neem contact op met evenementen@knkv.nl voor de mogelijkheden.