Ziggo Dome

De Stand
Korfbal League
Korfbal League Finale 2018
Hospitality mogelijkheden, wat voor u?

De Korfbal League Finale is de apotheose van het Korfbal Leagueseizoen voor elke korfballer en voor elke korfballiefhebber. De Korfbal Leaguefinale biedt naast toegang voor de reguliere korfbalfans ook bij uitstek een gelegenheid om zakelijke relaties te ontvangen en te ontmoeten. Op de exclusieve Live Avenue van Ziggo Dome kunt u ruim 800 zakelijke relaties ontmoeten. Dit onder het genot van een drankje bij ontvangst, een borreltje op de Live Avenue, een hapje eten en het kijken van beide wedstrijden op een voor u gereserveerde zitplaats. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf, businessclub of vereniging?

Naast uitgebreide hospitality mogelijkheden heeft het KNKV in Ziggo Dome diverse opties om exposure te generen en om het aanwezig publiek te activeren. Neem contact op met het KNKV om de diverse mogelijkheden te bespreken: korfbalfinale.nl/zakelijk

Korfbal League Finale 2018
Ook dit jaar weer in Ziggo Dome

De jaarlijkse zaalfinale is hét slotstuk van het Korfbal Leagueseizoen en al jaren veruit het grootste binnensportevenement van Nederland. Ook op zaterdag 7 april 2018 vindt de ontknoping weer plaats in de Ziggo Dome in Amsterdam. Korfbal Leaguefinale, waar helden worden geboren! Tien teams strijden om één doel: de #korfbalfinale op 7 april 2018 in de Ziggo Dome.