KORFBAL LEAGUE

Korfbal League
Korfbal Leaguefinale
4 april 2020

De jaarlijkse zaalfinale is hét slotstuk van het Korfbal Leagueseizoen en al jaren veruit het grootste binnensportevenement van Nederland. Op zaterdag 4 april vindt de #korfbalfinale plaats in Rotterdam Ahoy. Meer informatie én tickets: korfbalfinale.nl

Korfbal Leaguefinale
Hospitalitymogelijkheden

Bij de Korfbal Leaguefinale op 4 april 2020 zijn tal van mogelijkheden op het gebied van exposure, hospitality en (marketing-)activatie.

Onder andere:

-Balsponsor Korfbal Leaguefinale
-Balsponsor finale A-jeugd
-Reclame LED-boarding

In lijn met voorgaande jaren zet het KNKV in op de zakelijke netwerkmogelijkheden rondom de Korfbal Leaguefinale. Het business-arrangement is er voor verenigingen met hun businessclubs en sponsoren én voor anderen, die hun zakelijke relaties wil meenemen naar dit unieke evenement. Nadere informatie over het business-arrangement volgt. Neem contact op met evenementen@knkv.nl voor de mogelijkheden en arrangementen op maat.