Op naar 4 april 2020 (3)

Korfbal League1 Korfbalfinale

Zaterdag 4 april 2020. Op die dag is Rotterdam Ahoy het decor van de finale van het Korfbal Leagueseizoen 2019-2020. Tot het zover is blikt Korfbal.nl één keer per maand vooruit met Eric Geijtenbeek, Eventmanager bij het KNKV.

Onlangs was Geijtenbeek met collega Barry Schep (foto) en collega’s van Marketing en Communicatie in Rotterdam Ahoy voor een werkbezoek. “Iedereen heeft nu een goed beeld en dat werkt prettig bij het ontwikkelen en uitwerken van de plannen. Over ruim twee maanden start de Korfbal League en dan staat op korfbalfinale.nl alle informatie over de finale en kunnen we starten met de campagnes.”

De finales staan op die zaterdag 4 april uiteraard centraal, zo betoogde Geijtenbeek de vorige keer al. Daar voegt hij nu aan toe: “Vóór de finales wordt het vooral een feestje voor families met kinderen, ná de finales hebben korfbalfans volop de tijd en ruimte om in een bruisende setting vrienden (van vroeger) te ontmoeten.”

Eurovisie Songfestival
Vrijdag werd bekend dat Rotterdam Ahoy half mei de gastheer is van het Eurovisiesongfestival, een enorme productie, die veel voorbereiding vergt. “Nee, de komst van het Eurovisiesongfestival heeft geen weerslag op ons evenement, dat ruim een maand eerder is. Het enige is dat onze afbouw nog sneller dan normaal zal moeten, maar dat valt goed te organiseren. We hebben onze contactpersonen binnen Rotterdam Ahoy direct gefeliciteerd met dit geweldige resultaat.”

Oefenwedstrijden
Dan heeft de Eventmanager nog een slotboodschap. “De competitie gaat komend weekend weer beginnen en bij sommige verenigingen wordt al nagedacht over de oefenwedstrijden ná de zaalcompetitie. Nu moet iedereen zelf bepalen wanneer hij of zij oefenduels inplant, maar met mijn ‘finalepet’ op wil ik alle planners erop wijzen dat alle korfballiefhebbers op 4 april al iets leuks te doen hebben.” Met een knipoog: “Het weekend erna zijn de meeste teams nog vrij, dus dan kan er ook geoefend worden."

Datum: 4 september 2019 - 09:30 uur